Відвідувачі партійного сайту не довіряють регіоналам Буковини

Відвідувачі партійного сайту не довіряють регіоналам Буковини

14.12.2011, 15:40

Дві третини респондентів – а саме 66%, негативно оцінюють роботу депутатів Чернівецької обласної організації Партії регіонів. Про це свідчать результати опитування «Як ви оцінюєте роботу депутатів Чернівецької обласної організації Партії регіонів?», розміщеного на сайті Чернівецької обласної організації Партії регіонів opr.com.ua.

Лише 10% вибрали відповідь «Повністю підтримую. Позитивно, в Чернівецькому регіоні зроблено багато доброго».

8% ще не визначилися, а 6% проголосували за варіант «Добре, але потрібно продовжувати працювати».

В опитуванні взяли участь 50 респондентів.

Нагадаємо, очолює обласну організацію ПР голова облдержадміністрації Михайло Папієв, обраний у жовтні 2010 року депутатом обласної ради.

Джерело: molbuk.ua

На сайті, зокрема, також можна знайти інформацію про боротьбу облорганізації ПР з місцевими "фронтовиками" Яценюка. Прес-служба ПР області, наприклад, хизується тим, що "дала рішучу відсіч спробі дестабілізувати ситуацію в області"
 
Маскуючись під проведення "Фронтом змін" збору підписів у рамках акції "Україна проти Януковича", мету було зазначено як "розповсюдження інформації про діяльність та пропагування ідей, мети та діяльності партії", у місті запістрявіли листівки, що містили образи на адресу Глави держави та спотворювали зміст його внутрішньої політики.

Спробі дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в області дав річушу відсіч депутат обласної ради від ПР Матвій Куцак. Після його звернення до правоохоронних органів із проханням з’ясувати, чи відповідають дійсності наведені у листівках вихідні реквізити та за чиї кошти їх видають, поширення пасквілів було припинено.

Йдеться, нагадаємо, про ініційовану регіоналом перевірку друкарні. Позапланова перевіка підприємства була здійснена за заявою депутата Партії регіонів.

У п'ятницю, 21 жовтня, майже весь день ТОВ "Буковинський видавничий дім" перевіряли працівники УДСБЕЗ УМВС України в Чернівецькій області. Предметом перевірки стало дотримання вимог Закону України "Про авторське право та суміжні права". 
У направленні зазначалося, що перевірка здійснюється на підставі "заяви депутата обласної ради". І хоча прізвище депутата не було вказане, журналістам вдалося дізнатися, що заяву написав голова виконкому Чернівецької обласної організації Партії регіонів, депутат облради Матвій КУЦАК.

Цікаво, що позапланова перевірка друкарні відбулася після того, як тут були віддруковані листівки "Фронту Змін" для акції "Україна проти Януковича". А якраз у день перевірки правоохоронців тут був видрукуваний тираж найбільшої в області газети "Молодий буковинець", де на першій сторінці подано фото про акцію "Фронту Змін".

ТОВ "Буковинський видавничий дім" - одна з найбільших друкарень на Буковині. Окрім іншої поліграфічної продукції тут друкуєтьтся 90% газет, які виходять у Чернівецькій області, а також близько півсотні періодичних видань західних областей України.

Мартин Брицак