Відсторонений від виконання обов'язків начальника управління освіти порівняв себе з Проданом, а підозрюваного посадовця - з Біликом

Відсторонений від виконання обов'язків начальника управління освіти порівняв себе з Проданом, а підозрюваного посадовця - з Біликом

20.03.2017, 15:26

Відсторонений від виконання обов'язків начальника управління освіти Чернівецької міськради Сергій МАРТИНЮК стверджує, що для нього ситуація із затриманням на хабарі посадовця управління освіти стала повною несподіванкою і взагалі видається дивною, адже жодних тендерів в управлінні освіти поки що не оголошували.

Про це Сергій Мартинюк повідомив у коментарі кореспондентові molbuk.ua

- Людина щось собі десь робила, - говорить Сергій Мартинюк. - Наразі це не доконаний факт, а лише оголошено підозру. Ви ж знаєте, депутату Білику так само оголосили підозру про підкуп виборців. Але це не завадило Василю Продану продовжувати керувати фракцією, а не посипати голову попелом. Підозра — це лише підозра. Якщо розслідування доведе, що підозрюваний посадовець винен, то він має бути покараний. Якщо не винен — значить, не винен. Що, можливо, це була провокація. Ви ж розумієте, що тим, хто зловтішається з цієї ситуації, насправді не важливий ні той посадовець, ні Мартинюк. Їхня мета — щоби міського голову виставляти у невигідному світлі. 

Читайте також:  Олексій Каспрук відсторонив головного освітянина Чернівців від виконання обов’язків

 Відсторонений від виконання службових обов’язків начальник управління освіти Чернівецької міськради Сергій Мартинюк ходить на роботу і у відпустку чи на лікарняний йти не збирається. 

- Обов'язки начальника управління наразі виконує заступник начальника управління Олена Кузьміна, - зазначив С. Мартинюк. – Я ж відсторонений. Тож з вами спілкуюся зараз не як начальник, а як просто громадянин Сергій Мартинюк. Але я є на роботі, не у відпустці. І не збираюся йти ні у відпустку, ні на лікарняний. Я здоровий, повністю адекватний, при розумі. Жодних відпусток мені не потрібно, лікарняних також.

С. Мартинюк не приховує, що є люди, які тішаться із ситуації, що склалася:

- Що є багато зависників — людей, які хочуть побажати "добра", - це я знаю. У фейсбуці на сторінці міського голови триває дискусія на цю тему. Деякі з цього приводу зловтішаються. Але найактивніші коментатори, які пишуть негативні коментарі на мою адресу, це колишні працівники управління освіти, які звільнилися, кадри колишньої начальниці управління освіти Валентини Малишевської. На жаль, мало хто це знає і розуміє. Взагалі у всій цій ситуації мало приємного, але я до неї непричетний. 

Нагадаємо, міський голова Чернівців Олексій Каспрук призначив службове розслідування в управлінні освіти Чернівецької міськради, начальника управління освіти Сергія Мартинюка наразі відсторонено від виконання посадових обов'язків. 

Джерело:  molbuk.ua

ДОВІДКОВО

Тим часом триває службове розслідування щодо належного виконання посадових обов’язків працівниками управління освіти Чернівецької міської ради з організації публічних закупівель для потреб закладів освіти міста.

 Комісію з проведення службового розслідування очолює заступник міського голови Олександр Паскар. До складу комісії входять фахівці юридичного та фінансового управлінь, відділів з питань державних закупівель та контрольно-перевірочної роботи міської ради, голова депутатської комісії з питань гуманітарної політики.

З метою забезпечення об’єктивних умов для проведення службового розслідування начальника управління освіти Сергія Мартинюка з 20 березня відсторонено від виконання службових обов’язків. Тимчасово виконання обов’язків начальника управління освіти покладено на заступника начальника, начальника відділу загальної середньої освіти Олену Кузьміну.

«Про результати службового розслідування, ситуацію, що склалася, будемо говорити 27 березня о 11.00 на позачерговій сесії міської ради. Вважаю, що така відверта розмова потрібна. Прошу долучитися до обговорення освітян, батьків, підприємців, підрядників, які працювали на об’єктах освіти. Цікавить об’єктивна інформація та принципова позиція кожного. Відверта публічна розмова – це краще, ніж поширення чуток і неперевірених домислів. Думаю, що таке обговорення допоможе і розслідуванню цього злочину. Нам немає чого приховувати, завжди готовий про болючі і неприємні моменти говорити з громадою»,- повідомив міський голова Олексій Каспрук, нагадує сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Крав гроші в дітей під час війни? МАРОДЕР!

avatar

только факты

20 березня 2017 15:44

А Бещлея скільки часу підозрюють в незаконному отриманні квартири, а незаконно видана квартира Михайлішеним своєму раднику,також підозра, а незаконне будівництво Чесановим, а несплата Чинушем орендної плати за землю не порушення, а використання території цегляного заводу під незаконну торгівлю...... І таких але куди тільки не повернешся, всі погані, тільки рідне місто біле та пухке.

avatar

???

21 березня 2017 09:41