Відповідальність за всі речі, які активісти виявили у боксах облради, несе волонтерка Марія Філіпчук

Відповідальність за всі речі, які активісти виявили у боксах облради, несе волонтерка Марія Філіпчук

14.03.2017, 21:18

У Чернівцях волонтери виявили склади з речами, які повинні бути відправлені на Схід нашим бійцям. За відповіддю волонтери пішли до голови Чернівецької облради Івана Мунтяна, так як автобаза знаходиться у підпорядкуванні саме обласної ради. 

«Я перший раз дізнався про цю ситуацію від вас і з інтернету. Ні я, ні обласна рада ніякого відношення до цієї ситуації. І я особисто не знав про те, що дирекція віддала в оренду волонтерам дане приміщення», - зазначив Іван Мунтян.

Для підтвердження своїх слів голова облради запросив директора автобази Анатолія Федорука, який підтвердив, що декілька боксів було надано волонтерам і рятувальникам як тимчасовий складський пункт. І «перевів стрілки» на волонтерку Марію Філіпчук. Вона, за словами Федорука, має ключі від тих складів і товар під її відповідальністю.

За правдою присутні волонтери, до яких приєдналися й атовці, разом з головою облради і директором автобази попрямували до Марії Філіпчук, яка саме брала участь у прес-конференції координаційного штабу волонтерів.
 
Волонтерка повністю підтвердила відповідальність за всі речі, які знаходяться у боксах. Перелічивши наявний склад продуктів і товарів, вона заявила, що одну фуру вже було відправили хлопцям в зону АТО і на днях повинні відправити чергову партію допомоги.

Врешті присутні зійшлися на тому, що потрібно всю допомогу, яка надається волонтерам від буковинців, відправляти вчасно. І погодилися допомагати одне одному в цьому.
 
За матеріалами БукІнфо. 
 
1


КОМЕНТАРІ (6)

курва кулявлобна! ТВАрь кончена! Правильно люди пишут в інтернеті шо вже цих кулявлобних сцук за такі діла тре пиздити!!!!!!!!

 

 

avatar

чернівчанин, Павел

14 березня 2017 20:10

гнида стара. кулявлобка тупа. вкрала рік назад гроші. і зараз краде

avatar

юра

14 березня 2017 20:19

Якщо хтось тварина, то це ти! Ти хоч вислухав про жінка говорить? Ти хоч знаєш про ці госпіталі, про які вона каже? У неї син воював в АТО. недавно похоронила невістку і внучку і абсолютно щиро разом з іншими волонтерами допомагає нашим хлопцям. Сука ти бездушна!!!124

avatar

До Павла, якого гидко назвати чернівчанином

14 березня 2017 20:28

Бариги від політики
Розлогим і брудним скандалом вирішили під час Великого посту заявити про себе та своїх верховодів представники т.з. Руху нових сил на Буковині. 
Ввівши в оману журналістів, що не звикли перевіряти вірогідність і джерела інформації, ці місцеві дєшовки вирішити спробувати розсварити буковинських волонтерів, які вже четвертий рік чесно допомагають захисникам України та мирному населенню на Сході.
Відробляючи пиріжок і бомбони, ці горе-політики в День добровольця, замість того, аби організувати транспорт та відправити допомогу на Схід, вирішили влаштувати, як завжди, погано зрежисовану піар-акцію з дискредитації усіх волонтерів, обласної ради та її голови ІМунтяна. Звісно, відомий у вузьких колах обмежених осіб політтехнолог-невдаха Михайло Шморгун тут абсолютно ні до чого: він чисто телепатично спеціально відгодованим органом відчув, що поборники інтересів труудового народу вже прибули за викликом та в унісон з ними розмістив у себе в профілю чергову порцію брехні та бруду про ним же з голодних мареннях вигадані «бокси Мунтяна».
Майже годину збуджені представники простого люду та нової політичної еліти бігали двома поверхами обласної ради, вирячаючи очі, заламуючи кінцівки та вигукуючи «зрада!» на кожному кроці, аж поки не отримали гідну та вичерпну тверезу відповідь волонтерки Марії Філіпчук
Спростував брудні наклепи й сам Іван Мунтян.
Як з’ясувалося, збір та відправлення гуманітарної допомоги для постраждалих мешканців Авдіївки організовував спеціально створений при Чернівецькій ОДА штаб, до роботи якого долучалися і волонтери. Обласна рада не мала та не має і не може мати до цього жодного стосунку. Так само як не має до цього жодного стосунку голова облради Іван Мунтян. 
На Схід нещодавно пішло дві фури допомоги. Незабаром замовлений вантаж також поїде до хлопців з нашої 80-ки. Зі слів Марії Філіпчук, не відправлялися лише ті продукти, які під час сортування вже мали якісь ознаки непридатності.
Черговий брудний фейк політолоха Міши Шморгуна викрито.
Залишається лише прості питання: чи є у цієї людини дно і де воно? Це Саакашвілі особисто дав добро на паплюження волонтерів та тих людей, які не шкодують життя задля захисту нашої країни?

avatar

Володимир Антонюк

14 березня 2017 21:47

сором .гідко . дорош.філіпчук.розірвани пакунки .бруд .

avatar

лелека

15 березня 2017 09:00

Черговий приклад, як слуги Бурбаки, не здатні на турботу про людей. Ця Філіпчучка вміє лише красти людські гроші. А Дорош, то взагалі пусте місце, пристосуванець...

avatar

Юрій

15 березня 2017 09:10