Відомий боксер Олександр Усик піднявся з Каспруком на ратушу

Відомий боксер Олександр Усик піднявся з Каспруком на ратушу

14.05.2014, 23:42

14 травня, до Чернівецької міської ради завітав олімпійський чемпіон, відомий боксер Олександр Усик.

Він поспілкувався із волонтерами, які займаються поселенням і вирішенням побутових проблем переселенців з Криму, східних та південних областей України.

Волонтери розповіли спортсмену про діяльність Координаційного центру при міській раді, ознайомивши його із нюансами своєї роботи. Олександр Усик зазначив, що наявність таких центрів є дуже важливою для людей, які були змушені покинути свої домівки через суспільно-політичну ситуацію в країні. Поспілкувавшись з волонтерами, він сфотографувався з ними та роздав автографи.

Також боксер помилувався містом з балкону Ратуші та поспілкувався із секретарем Чернівецької міської ради Ярославом Кушніриком. На згадку про Чернівці він отримав панно із зображенням Ратуші, а також книжку про столицю Буковини.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Прикольный тандем-алкоголик и спортсмен! Каспрук в детстве тоже занимался боксом с Усиком. Только вот два разных человека вышло...

avatar

кобылко

14 травня 2014 22:42

Змій - кобилко, від вас, "шановний" тхне гнилятиною. Людина переповнена ненавистю до Каспрука та інших порядних людей. Господи, просвіти його розум Духом Святим.

avatar

Михайло

15 травня 2014 10:46

Каспрук і порядна людина Несумісні слова!

avatar

До Михайла

15 травня 2014 11:57

Гавномети отримали грошенята, відпрацьовують. На любий позитивний відгук про Олексія мусять написати десяток негативних. Запроданці вони і в Африці запроданці.

avatar

Василь

15 травня 2014 22:20