Відома провидиця Марія Ткачук, в якої шукали розради Ющенко і Янукович, живе і віщує на хуторі Великий Рошишний на Путильщині

Відома провидиця Марія Ткачук, в якої шукали розради Ющенко і Янукович, живе і віщує на хуторі Великий Рошишний на Путильщині

30.01.2019, 17:15

Хтозна-хтозна, але до знахарки Марії Ткачук в години життєвих негараздів ідуть люди з усіх-усюд. Уперше навідавшись до неї, зустрів у черзі групу москвичів і тільки уявіть – навіть прибульців зі США. Я ж тим часом, терпляче дочекавшись і своєї черги, гречно попросив добродійку-знахарку дати інтерв’ю, сказавши, що це не задля реклами.

- Навіть і говорити на цю тему не буду, – обірвала Марія Ткачук на слові. – Я оце саме відповіла також журналістам з «Нью-Йорк таймс» та деяким працівникам московських газет.

Що було робити: така воля ворожбитки з далекого гірського хутірця, що загубився в горах. Але на прощання таки погодилася заглянути в життіє моїх дітей. Читаючи книгу Зодія під образами православних святих, вона по деталях і абсолютно правдиво відгадала, як розпорядилася доля щодо меншого з них. А ось стосовно старшого вийшло по нулях.

Хочете вірте, хочете не вірте, але достеменно відомо, щодо Марії Ткачук, своїх гінців відряджали колишні президенти Віктор Ющенко та Віктор Янукович. Та залишається таємницею, що вона своїм ясним розумом побачила в їхніх долях. Але свій шлях обидва президенти завершили без честі і слави. Як пам’ятається з одного із президентів, з надуманим діагнозом про отруєння, навіть путнього бджоляра не вийшло…

Іван АГАТІЙ, 

Заслужений журналіст України

Фото: ілюстративне

КОМЕНТАР ТСН:

Знавці кажуть, що вона справжня мольфарка – з чорним котом. За повір'ям, чорні тварини допомагають чародійникам і захищають їх. Ця Марія знімати себе не дозволяє, а приймає всіх, окрім журналістів. Щось містичне стається вже на підїзді до її села – машина ламається. "Ні з того ні з сього відключається повний привід, а потрібно їхати в гори", - констатує водій. Слідом нова біда – камера раптово перестає писати звук. "Якась містика відбувається з апаратурою. І батарейки, котрих мені має вистачити на тиждень, змінив дві пари – сідають миттєво. От саме такого ще ніколи не було, я оператором працюю вже 26 років", - зізнається він.  

1


КОМЕНТАРІ (6)

Автор дещо долбанутий, або його бджоли покусали. Не з пасіки Ющенка, там і бджоли розумні

avatar

Мирон

30 січня 2019 18:56

Надуманий діагноз про отруєння.

агатій,ти хуйло,раз таке кажеш!

avatar

Василь

30 січня 2019 20:34

     И. Агатий - ПОЛНОЕ НИЧТОЖЕСТВО!!!

ПРАКТИЧЕСКИ, НИ  В ЧЁМ НЕ РАЗБИРАЕТСЯ, но пыжится как воробей в надежде, что его будут воспринимать, как маститого журналиста.

Большую часть своей серой жизни отработал на партийное руководство СССР, за что и получил с барского стола звание "заслуженного" журналиста. 

Вообщем, мелкая шестёрка, готовая услужить любому хозяину. Особенно в теме обсирания на кого укажут его босы и кого он ненавидит.

      И по поводу "яновидящих". Для меня, что обычная наглая цыганка, кидающая на бабки тупых лохов, что все эти МОЛЬФАРЫ - ОДИНАКОВЫ ПО СУТИ. И те, и другие пользуюясь тупоумием немалой части общества (среди должностных лиц их тоже предостаточно; например И. Мунтян, В. Мельничук, сотни депутатов сельсоветов, райсоветов и даже облсоветов), неплохо нагреваются (обогащаются) и даже получают своеобразное удовлетворение от своих побед над глупостью людей.

 

     Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина (095-474-37-54

avatar

Правозащитник

30 січня 2019 21:22

Пане Агатій, не смішіться... багато років ви були нормальним журналістом, а раптом вас чомусь понесло... Не думаю, що це роки. Але тоді що??

avatar

Юрій

31 січня 2019 11:23

Доброго дня, підскажіть будь ласка, номер телефону, або адрес Марії Ткачук

avatar

Юлия

16 лютого 2019 13:11

Доброго дня, дайте будь ласка номер ворожки Марії Ткачук.

avatar

Каріна

25 червня 2019 20:24