Відкритий лист Василя Забродського до Президента України та Генерального прокурора

Відкритий лист Василя Забродського до Президента України та Генерального прокурора

01.03.2013, 17:29

Відкритий лист до Президента України та Генерального прокурора

Шановні Вікторе Федоровичу та Вікторе Павловичу.

Подайте у відставку! Це буде логічним завершенням окремого історичного періоду України. Переконавшись у повній неспроможності контролювати високопосадову злочинність, звільніть ваші місця тим, хто справді дбатиме за народ.

   Спостерігаючи за злочинними діями псевдо-опозиціонерів і при цьому на повну бездіяльність прокуратури, я зрозумів - Ви одного поля ягоди. Дориваючись до владного корита, по черзі шматуєте рідну неньку Україну.

   Ще в жовтні місяці 2012-го року вся інтернет-спільнота стала свідком злісного хуліганства депутата-опозиціонера Геннадія Москаля, коли він в центрі Чернівців, у присутності десятків людей та працівників міліції обматюкав журналіста (http://www.youtube.com/watch?v=BPlmDU_PCwI). Якби це зробив будь-хто інший, то його як мінімум запроторили б на 15 діб до буцегарні. Але злочинці з мандатами Верховної Ради у нас безкарні. Мовчазна підтримка прокуратури спонукає цих нелюдів до подальших злочинів. І вже в листопаді той самий Москаль прийшов до державної реєстраційної служби в Чернівцях і намагався зареєструвати сфальсифіковані документи, при цьому погрожуючи держслужбовцю. І в цьому випадку прокуратура зайняла «страуси- ну» позицію. Чим ще більше спонукала нардепів до безправ'я.

   А вчора, 28 лютого, Москаль мовчки спостерігав за злочинними діями іншого нардепа-опозиціонера Анатолія Дирія. Мене зробили заручником у власному приміщенні і примушували до певних дій. Я ледь не почав стріляти в цього злочинця з мандатом. Його своїм тілом прикрила дружина народного депутата А.Пишного. Ця зграя бандитів-нардепів, що називає себе опозицією, творить БЕЗЗАКОННЯ, а прокуратура МОВЧИТЬ.

  Спостерігаючи за заангажованими судами, де нардеп судиться навіть з власною дружиною, а судова система виконує забаганки злочинців, я почав розуміти ЧОМУ СУДДЯМ РІЖУТЬ ГОЛОВИ.

   І звертаю Вашу увагу - якщо це беззаконня не припиниться, якщо прокуратура не почне виконувати свої функції по відношенню до злочинців з мандатами ВР, то наступного разу мене ніхто не зупинить . І я СТРІЛЯТИМУ і в народного депутата, і в будь-якого іншого злочинця. А потім піду палити їх офіси, домівки і бізнеси. І сподіватимусь, що мої дії підтримає народ і МИ ОЧИСТИМО УКРАЇНУ.

                                        Василь Забродський, журналіст.

м.Чернівці.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Забродський пиздун! Москаль обматюкав не журналіста, а провакатора-політтехнолога!  

avatar

Українська Правда

01 березня 2013 18:41

Петре Андрійовичу! Якщо ви цього наркомана зі зброєю не ізолюєте від нормальних людей! То ми зробимо це самі!  По законам Лінча!

avatar

до прокурора

01 березня 2013 18:47

avatar

Арта Мелос

02 березня 2013 11:16

Так Вася - социально опасный элемент, угрожает жечь стрелять, сам будет определять кого - крыша съехала окончательно.

Видно пребывание в турецкой тюрьме не прошло безследно для его и так неустойчивой психики.

avatar

Засов

02 березня 2013 17:03