Відкритий лист Голові представництва ЄС в Україні Василя Забродського

Відкритий лист Голові представництва ЄС в Україні Василя Забродського

08.08.2013, 02:56

Відкритий лист

 Голові представництва ЄС в Україні

Яну Томбінському

 Шановний пане Томбінський!

 Звертаюсь до Вас як до представника Євросоюзу з проханням захистити право на приватну власність, якого мене позбавила влада в особі депутата Верховної Ради України, заступника голови партії «Батьківщина»Андрія Пишного.

Протягом останніх 15 років я обіймаю посаду генерального директора ТОВ ТРК «ТВА» - регіонального телеканалу у м. Чернівці, який є одним з перших комерційних телеканалів на Україні. Вісім років тому я і А.Пишний стали власниками цього телеканалу. Одразу після обрання його до Верховної Ради України у 2012 році, мій колишній партнер фактично обікрав мене, незаконним рішенням звільнивши з займаної посади, а згодом – і перерозподіливши частки власності в компанії на користь своєї дружини Людмили Пишної. Отримавши депутатську недоторканість та безмежні владні повноваження, А.Пишний шляхом погроз та тиску намагається впливати навіть на судові інстанції. На сьогоднішній день у судах різних рівнів знаходиться близько десятка справ. За період цього конфлікту було відкрито більше 20 кримінальних проваджень. Я намагаюся в законний спосіб відстояти свої права власності і право на працю. Але рядовий громадянин у нашій державі, навіть якщо це і Заслужений журналіст України, не в змозі боротися із системою, якщо в руках у влади – всесильний депутатський мандат.

Після невдалої спроби перепродати вкрадений телеканал, А.Пишний і його команда своїм непрофесіоналізмом ведуть ТВА до повного знищення, при цьому прикриваються псевдо-опозиційністю та пояснюють усі свої невдачі в професійній сфері тим, що влада ніби то прагне затулити рота незалежній телекомпанії. З метою приховати по суті грабіжництво, нардепА.Пишний списує нинішню складну ситуацію, в якій опинився телеканал, (а продовження ліцензії на мовлення ТВА сьогодні під великим питанням), на стосунки влади й опозиції.

Дотримання права на приватну власність є однією з ознак демократичної держави. Поки що я доводжу своє право в судах, однак прошу звернути увагу на безчинства, які чинить народний депутат, розмахуючи своїм мандатом та прикриваючи свої незаконні дії опозиційною боротьбою з владою.

 

З повагою,

Заслужений журналіст України,

генеральний директор ТОВ ТРК «ТВА»,

Василь Забродський

1


КОМЕНТАРІ (5)

Вався! Опустись на землю! Ты высоко летал, никого не замечая, теперь побудь нормальным журналистом, а не хапугой.

avatar

Чернівчанин

07 серпня 2013 23:24

Головне не забути: Я, Василь Забродський погрожував пістолетом депутатам Верховної Ради. Також обіцяв їх пристрелити. Шахрайським шляхом заволодів майном телеканалу, здавши його в собі в оренду. Мене не заарештували, так як я співпрацюю з провладною партією регіонів......


avatar

Валерій

08 серпня 2013 04:24

Мабуть вже ніхто і ніколи не повірить "крокодиловим сльозам" цього невдахи-пристосуванця та "есдекополітика". Ватр було йому ходити по грішній землі, а не літати над людьми.

avatar

Юрій

08 серпня 2013 09:15

Ну нє поц?

avatar

Вусатий байстрюк

08 серпня 2013 12:23

Торбінський очевдно  щодня читає buknews 

avatar

Ігор

08 серпня 2013 12:58