Відкриття Почесного консульства ФРН в Чернівцях Бурбак назвав визначною подією для міста

Відкриття Почесного консульства ФРН в Чернівцях Бурбак назвав визначною подією для міста

28.09.2017, 18:50

Сьогодні в Чернівцях на запрошення Надзвичайного і Повноважного посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні, пана Ернста Райхеля народний депутат України Максим Бурбак  взяв участь у відкритті приміщення консульства та у введенні на посаду Почесного консула, пана Олександра Шлампа.

- Це дуже визначна подія для нашого міста, - прокоментував нинішній захід голова парламентської фракції "Народного фронту" Максим Бурбак.  Впевнений, тепер україно-німецькі стосунки станут ще міцнішими. Ми, з Паном Послом, часто зустрічаємось в столиці, тепер маємо нагоду і місце частіше зустрічатись в Чернівцях.

ДОВІДКОВО:

У Чернівцях урочисто відкрили Почесне консульство Федеративної Республіки Німеччина в Чернівцях. Розмістили німецьке дипломатичне представництво на початку вулиці Руської. Участь у відкритті взяв Надзвичайний та Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччини Ернст Вольфганг Райхель.

Нагадаємо, У Чернівцях в липні призначили Почесного консула Федеративної Республіки Німеччина.  Як розповідав журналістам Інформаційного агентства АСС Почесний консул Федеративної Республіки Німеччина Олександр Шламп, консульство буде займатись як притаманними будь-якому консульству питаннями роботи з документами німецьких громадян, завіренням копій, допомогою в межах консульського округу німецьким громадянам, які з різних причин знаходяться тут, допомогою українським громадянам у відносинах з ФРН або у відносинах з громадянами ФРН, так і налагодженням більш тісних зв'язків із Німеччиною у економічних, туристичних та культурних сферах. Джерело: http://acc.cv.ua/

Світлина від Maksym Burbak.

1