Відео розбитого автобусу 'Чернівці-Донецьк', який перекинувся неподалік Кам’янець-Подільського

Відео розбитого автобусу "Чернівці-Донецьк", який перекинувся неподалік Кам’янець-Подільського

17.09.2012, 03:02

У Кам'янець-Подільському районі перекинувся пасажирський автобус, 2 людей загинуло та 17 постраждало. 15 вересня близько 16.45 на автодорозі Житомир -- Чернівці поблизу села Гуменці Кам'янець-Подільського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Пасажирський автобус Mersedes Benz, який належить туристичній фірмі «Шеріф тур», слідував за маршрутом Чернівці-Донецьк в бік міста Хмельницький. Під час руху автобус з'їхав з траси у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП загинуло 2 чоловік, а 17 чоловік з травмами різного ступеня важкості доставлені до лікарень міста Кам'янець-Подільський. Всього на момент аварії в автобусі перебувало 17 пасажирів та 2 водія. До місця пригоди невідкладно прибули рятувальники у складі 11 чоловік на двох пожежних автомобілях, 3 карети швидкої медичної допомоги, працівники міліції та керівництво Кам'янець-Подільської райдержадміністрації. Співробітники МНС евакуйовували постраждалих до карет швидкої медичної допомоги, відключили акумуляторну батарею від мережі автобусу, провели роботи по недопущенню займання паливо-мастильних матеріалів та організували освітлення місця події. На місці ДТП працювала мобільна оперативна група Територіального управління МНС у Хмельницькій області на чолі з начальником ТУ МНС генерал-майором служби цивільного захисту Манільчуком А.В. За фактом подій правоохоронними органами проводиться розслідування. 
http://km.mns.gov.ua/news/371.html

Автобус "Чернівці-Донецьк", який 15 вересня перекинувся неподалік Кам'янця-Подільського, швидше за все, занесло на слизькій дорозі. Таку версію аварію висувають свідки та потерпілі.

Зокрема, так вважає мешканка будинку неподалік місця ДТП. Вона розповіла кореспонденту molbuk.ua, що незадовго до того розпочався дощ і дорога стала слизькою. Також хвилин за 10 до перекидання автобуса неподалік того місця в кювет занесло легковика. Але в легковику ніхто не постраждав.

Тож водій автобуса міг не вибрати безпечну швидкість і не впоратися з керуванням.

Пасажири автобуса, які зараз перебувають в лікарні в Кам'янці-Подільському розповіли, що з Чернівців виїхало 10 пасажирів, ще семеро підсіли в Кам'янці.

За попередніми даними, загинули двоє пасажирів - чоловік і жінка.

В якому стані перебувають потерпілі в лікарні розповісти відмовилися.

Нагадаємо, в ДТП загинуло 2 людей, ще 17 були госпіталізовані.

1