'Віддати хлопцям те, що вони заслужили жертвуючи життям': Бурбак вимагає напоумити чернівецьких 'начальників', які не дають землю учасникам бойових дій

"Віддати хлопцям те, що вони заслужили жертвуючи життям": Бурбак вимагає напоумити чернівецьких "начальників", які не дають землю учасникам бойових дій

17.09.2018, 17:08

На Погоджувальній раді народний депутат України Максим Бурбак звернувся до першого віце-прем’єр-міністра Степана Кубіва втрутитися в ситуацію з відвертим небажанням деяких чернівецьких "начальників" виділяти земелі для учасників бойових дій. 

- Йдеться про ганебну ситуацію у Чернівцях. Василь Дмитрович Осадчук - директор Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції (на основному фото) - вже понад два роки водить за носа учасників бойових дій. Вони отримали усі необхідні погодження - від Національної академії аграрних наук України, від Держгеокадастру, а цей чиновник гальмує виділення землі і хоче пустити учасників бойових дій по другому колу, - сказав Максим Бурбак. 

Парламентар отримав запевнення від віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва, що це питання уряд розгляне.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. А де моя земля ..чогось за мої права на земдю він нічого не каже..Неробіть  сварку між людьми а давайте згідно черги.А чергу робіть згідно дати  коли стали на чергу.А так учасники бойових дій /Вєтнам.Чехословакія.Афганістан/ та інші нічого не отримали а  цих атовців роблять опричниками так як при І.Грозному.Якщо так то я рахую їж бандитами,про що свдчать події =Торнадо= та інших хероїв.Слава Україні має бути для всіх а не виборних людей.. 

avatar

335

17 вересня 2018 20:32

Повністю погоджуюсь з першим реченням !

avatar

338

17 вересня 2018 21:42