Відбулась спартакіада серед депутатів місцевих рад Буковини

Відбулась спартакіада серед депутатів місцевих рад Буковини

28.05.2016, 23:26

Сьогодні, 28 травня, на території фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія» у Чернівцях відбулась спартакіада серед депутатів місцевих рад Чернівецької області, учасників якої привітав очільник представницької влади краю Іван Мунтян.

«Усі ви є гарним прикладом для своїх виборців. Сила, спритність, витривалість, швидкість та бажання перемогти – ось ті особисті якості, які, гадаю, неодноразово допомагали вам у житті. Вірю, що у сьогоднішніх змаганнях переможе дружба та здоровий спосіб життя. Все ж бажаю, щоб у завзятій та чесній боротьбі перемогли найкращі спортсмени», – наголосив голова Чернівецької обласної ради, звертаючись до учасників спартакіади.

За результатами проведених змагань з мініфутболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів перше командне місце здобули депутати Вижницької районної ради, друге – команда Кіцманської райради, третє – Новоселицької.

- Став свідком запеклої боротьби депутатів місцевих рад Буковини, але не у сесійній залі, як зазвичай, а на спортивних майданчиках спорткомплексу Олімпія в Чернівцях. Адреналін та емоції просто зашкалювали, напруга та дух змагання відчувались навіть біля гравців у шашки й шахи :) Як міг вболівав за команду Чернівецької обласної ради, але виснажлива робота в комісіях та на сесіях, а їх за останні 5 місяців було 5, далася взнаки: перемогу здобула команда Вижницької райради. От що значить цілюще гірське повітря! :) Кіцманчани на другому місці. Почесне третє здобула команда Новоселицької райради. Дякую організаторам за першокласне спортивне свято, а всіх учасників змагань вітаю з перемогою. Адже направду перемогла дружба та здоровий спосіб життя ;) - прокоментував результати змагань голова Чернівецької облради Іван Мунтян.

1