Відбудуться громадські слухання щодо об’єднання Чернівців і Чорнівки та з обговорення міського бюджету

Відбудуться громадські слухання щодо об’єднання Чернівців і Чорнівки та з обговорення міського бюджету

06.12.2016, 15:37

8 грудня відбудуться громадські слухання щодо об’єднання Чернівців та Чорнівки

У четвер, 8 грудня 2016 року, у приміщенні Центрального палацу культури (м. Чернівці, Театральна площа, 5) о 18.00 відбудуться громадські слухання підготовлених спільною робочою групою проектів рішень щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Чернівців та села Чорнівки. Про це повідомляють на офіційному сайті Чернівецької міської ради.

На слухання запрошуються члени територіальної громади міста Чернівців, народні депутати України Микола Федорука та Григорій Тіміш, Чорнівський сільський голова Григорій Бота, депутати Чернівецької міської ради VII скликання, члени виконавчого комітету Чернівецької міської ради, представники Чернівецького офісу реформ з децентралізації та розвитку.

12 грудня відбудуться громадські слухання з обговорення міського бюджету

 Громадські слухання з обговорення проекту міського бюджету відбудуться 12 грудня о 18.00 в міському Палаці культури (Театральна площа, 5). Ініціатор громадських слухань – міський голова Олексій Каспрук.

У ході підготовки до громадських слухань  8 грудня о 14 годині в сесійній залі міської ради відбудеться презентація та обговорення бюджету міста на наступний рік .

 До участі у громадських слуханнях запрошуються народні депутати та депутати міської ради, посадові особи виконавчих органів міської ради, фахівці з питань державних фінансів, експерти, представники трудових колективів та громадськості,засобів масової інформації, чернівчани.

Для реєстрації учаснику громадських слухань необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу. Право голосу на громадських слуханнях мають тільки повнолітні громадяни, які зареєстровані у межах міста Чернівці.

 Чернівчан закликають не бути байдужими та долучитися до обговорення, формування основного бюджетного документу міста, за яким громада буде жити і працювати у 2017 році.

Усі пропозиції, підтримані учасниками громадських слухань, виносяться на розгляд міської ради під час затвердження міського бюджету.

1