Від Каспрука хочуть поступок в питанні про квартиру Бешлея і щодо торгівлі біля ринку на Зеленій

Від Каспрука хочуть поступок в питанні про квартиру Бешлея і щодо торгівлі біля ринку на Зеленій

04.09.2014, 20:23

54 сесія Чернівецької міської ради, яка відбулася 2 вересня, не почалася в запланований час через відсутність кворуму. В сесійному залі на момент початку засідання було зареєстровано лише 29 депутатів. Міський голова Олексій Каспрук вважає, що це була спроба зриву сесії, оскільки частина депутатів була відсутньою, а частина відмовилася працювати.

Як повідомляє кореспондент БукІнфо, про це Олексій Каспрук заявив 4 вересня під час брифінгу у Ратуші

«Сесія міськради відзначилася спробою частиною депутатів її зірвати. По-перше, велика частина депутатів, які, скажімо так, живуть сьогодні за принципами «чим гірше щось виходить в міській раді, тим краще», не була присутня. А частина депутатів, яка була присутня, будучи на робочому місці, відмовилася від участі в сесії. Тому довелося робити перерву, щоб підтягнулися інші депутати», - розповів Олексій Каспрук.

Причиною спроби зриву сесії міськради мер Чернівців назвав намагання змусити його стати до переговорів щодо поступок міської ради у певних конфліктних ситуаціях, які сьогодні відбуваються в місті. Зокрема такою ситуацією є вимога міської ради повернути квартиру Володимира Бешлея, яку він, за словами Каспрука, отримав незаконно. Також конфліктна ситуація пов’язана з депутатами, які мають відношення до організації злочинних схем торгівлі біля ринку по вулиці Зеленій.

«Хочу чітко заявити, що ні з ким і ні про що домовлятися не буду. Будемо працювати прозоро, будемо працювати в межах чинного законодавства і, як ми бачимо, загалом депутатський корпус на роботу налаштований, тому що сесія відбулась і більшість питань було прийнято», - заявив Олексій Каспрук.

Нагадаємо, що сесія Чернівецької міської ради все ж відбулася. Присутніми були 40 депутатів. Під час роботи міським обранцям вдалося прийняти декілька рішень по життєзабезпеченню міста.


БукІнфо (с)
Фото - Максим Козменко

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: Депутати "Нашої Україна" двічі не реєструвались на сесії міськради

1


КОМЕНТАРІ (1)

Неужели не понятно ,что зеленым базаром кирует. Оксана Продан, а кирует всем её кум и все кумовья. Легко и просто.

avatar

Черновцам

06 вересня 2014 22:13