'Від 20 до 50 тис. доларів залежно від району': автомайданівець Олексій Коломієць повідомив, що регіонали в ЗеКоманді продають посади голів РДА на Буковині (+коментар Георгія Мазурашу)

"Від 20 до 50 тис. доларів залежно від району": автомайданівець Олексій Коломієць повідомив, що регіонали в ЗеКоманді продають посади голів РДА на Буковині (+коментар Георгія Мазурашу)

17.08.2019, 16:56

До АВТОМАЙДАНУ надходить інформація про відродження "голубих" в Чернівцях та перефарбування їх у ЗЕлених. Для того, щоб стати головою РДА потрібно викласти від 20 до 50 тис. доларів в залежності від району. І не важливо,  яка у вас освіта, це ставка її представників (колишніх керівників партії регіонів).

Про це повідомив громадський активіст часів Революції Гідності Олексій Коломієць.  

З нетерпінням чекаю приїзду Президента України Зеленського В.О. в Чернівці. Обов"язково передам інформацію на декільких аркушах, і набагато більше інформації про її "прибічників", - пообіцяв Олексій Коломієць. 

Інформацію про можливу торгівлю посадами на прохання BukNews прокоментував обраний народним депутатом України Георгій Мазурашу:

- Дуже проста пропозиція: застосувати всі можливі засоби і ресурси, аби зафіксувати факти "торгівлі" посадами!;) Готовий особисто посприяти забезпеченню готівкою (міченою, зрозуміло) для "купівлі" якоїсь посади!;) Будь ласка, хто як може підключиться до процесів викривання;) Бо поки що це просто слова. Повторюю, якщо таке має місце, винні мають нести жорстке покарання відповідно до чинного законодавства! Не кажучи вже про моральну сторону... Але чутки треба ж підтвердити, довести! А якщо доказів немає, - це брехня, офіційно...

1