Максима Бурбака обурює, коли його називають 'тіньовим губернатором Буковини': 'Час смотрящих пройшов!' (+відео)

Максима Бурбака обурює, коли його називають "тіньовим губернатором Буковини": "Час смотрящих пройшов!" (+відео)

28.01.2015, 17:49

Вже найближчим часом Чернівецька ОДА може отримати керівника. Про це повідомивнародний депутат України Максим Бурбак.

- Впевнений, що у найближчий час, хотілося б, щоб це було цього тижня, буде призначено голову Чернівецької ОДА, - сказав Максим Бурбак.

- Знаю, що одна кандидатура проходила вже співбесіду з Кабінетом міністрів, - додав нардеп. – Це Фищук Олександр Георгійович.

- Тепер якщо буде наказ президента, то його буде призначено, - зазначив Бурбак.

Депутат також сказав, що «двома руками» підтримує цю кандидатуру, бо бачив Фищука у різних ситуаціях.

- Нас називали урядом «камікадзе». Я думаю, буде і губернатор «камікадзе», тому що дуже багато проблем: це і бюджети, і мобілізація, і непрості міжконфесійні стосунки. І це людина, яка розуміє, що у вересні-жовтні її буде звільнено, тому що інститутів голів ОДА та РДА не буде. Це людина, яка розуміє, що вона у вересні-жовтні не буде мати посади і свідомо йде на це, - сказав Бурбак.

Народний депутат України Максим Бурбак заявив, що люстрація в Чернівецькій області ще не розпочалась. Про це він сказав під час прес-конференції у Чернівцях.

- Шановні депутати, колишні регіонали, тушки, які зараз стали позафракційними, дуже чесними і лише відстоюють інтереси громади, можу вам сказати, люстрація у Чернівецькій області ще не починалась, - сказав Максим Бурбак.

- Впевнений, найближчим часом вона розпочне свою плідну роботу, - додав Бурбак.

В контексті цих слів нардеп згадав, зокрема, Олега Унгуряна, який, за його словами, виступав на Антимайдані минулого року від Буковини, Валентина Маніліча, Георгія Галиця, який отримав посаду в Києві та інших депутатів облради.

Колишнього заступника голови Чернівецької ОДА Георгія Галиця у грудні призначили головою Фонду соціального страхування по Київській області. Про це заявив народний депутат України Максим Бурбак.

Окрім цього, посади отримали й інші чиновники часів Папієва.

- Галиць, який втік після Революції Гідності до Києва, в грудні призначений на посаду голови Фонду соціального страхування по Київській області. І там же працює Рева, помічник Папієва, і Шкробанець - в міністерстві охорони здоров'я, - сказав Максим Бурбак.

За матеріалами vidido.ua

Народний депутат України спрямував відповідний запит щодо працевлаштування одного з лідерів буковинських регіоналів. Проте отриманою відпискою залишився невдоволений:

- У цьому фонді вочевидь ще не зрозуміли, що в Україні змінилось рік тому, - написав Максим Бурбак у ФБ. - І замість того, щоб добре подумати, кого вони "пригріли" у своїй київській дирекції - вони відписують процедуру затвердження на посади. Але ж я на цьому не зупинюсь. Уся ригівська "спільнота" повинна відповісти за свої дії. А вже потім - "на свободу з чистой совєстью" )

1


КОМЕНТАРІ (3)

Бурбаку!Перед тим як публічно робити "Громкі" заяви було б корисним витягнути поліно з власного ока і замість того аби давати оцінку попередній владі почати реально працювати, а не витрачати час і зусилля на нікому не потрібні оцінки, які до того ж абсолютно нікчемні. Звинувачення полягає в тому, що люди працювали в часи Януковича? Це єдина претензія? Політична і економічна ситуації в країні дозволяють зробити припущення, що уряд "камікадзе" зовсім скоро  попаде під народну люстрацію (щиро сподіваюсь більш свідомого та розумного керівного складу держави). 

avatar

28 січня 2015 17:16

Не правдо, Максим сможет.

avatar

Не правдо

28 січня 2015 18:43

який він народний депутат?

avatar

правдо

28 січня 2015 20:51