Вже й Іван Семенюк, слідом за Василем Козаком, погрожує чернівецькому Майдану судами

Вже й Іван Семенюк, слідом за Василем Козаком, погрожує чернівецькому Майдану судами

14.10.2014, 21:46

Звернення кандидата у народні депутати Україні по 203 виборчому окрузі Івана Васильовича Семенюка до виборців Чернівецької області.

В цей відповідальний для країни час, скеровую своє звернення до всіх буковинців, а також до моїх виборців – мешканців Новоселицького, Глибоцького, Герцаївського, Сторожинецького та Садгірського району в місті Чернівцях.

Хочу офіційно заявити про свою позицію щодо неправдивої інформації, яка вводить в оману жителів Чернівецької області щодо нібито мого членства в партії регіонів, або щодо моїх міфічних боргів у 180 млн. грн. перед банківськими установами.

Нещодавно ЧОО «Майдан» розповсюдив інформацію, яка не відповідає дійсності, оприлюднивши нібито я є членом партії регіонів і входжу у фракцію партії регіонів.

Хочу відповідально і офіційно заявити, що є безпартійний, позафракційний і не входжу до жодної політичної сили. З партії регіонів я вийшов за власним бажанням ще 2012 року, задовго до подій на Майдані. Саме у 2012 року керівництво партії регіонів змусило мене знятись з парламентських перегонів, я відчував тиск на свій бізнес, небезпеку для власної сім’ї.

Звертаюсь до всіх засобів масової інформації, Громадської мережі ОПОРА, Громадянського руху ЧЕСНО, ЧОО Майдан і закликаю Вас бути толерантними, чесно та без упереджень висвітлювати  передвиборчі перегони.

Маю принципову позицію не дискредитувати опонентів, не використовувати брудних технологій, а тільки говорити про свої справи, реальні досягнення, жодним чином не закликаючи голосувати проти когось. Саме цього прошу від інших.

Я не був стороннім спостерігачем під час військових дій на сході країни, постійно допомагав і буду допомагати нашим військовослужбовцям в зоні АТО. Вважаю, що піаритись на допомозі учасникам Майдану чи військовослужбовцям АТО на виборчих перегонах не доречно. Для мене головне, щоб в країні був мир, а Буковина була успішною та процвітаючою.

Закликаю всіх кандидатів бути відповідальними у своїх висловлюваннях, звинуваченнях, перевіряти інформацію, оперувати виключно фактами та їх не перекручувати. Прошу не розповсюджувати неперевірену та непідтверджену  інформацію.

Залишаю за собою право відстоювати честь, гідність та ділову репутацію згідно чинного законодавства, використовуючи всі належні правові інструменти.

 ДОБРО – ЛЮДНІ, МИР – КРАЇНІ. 

Іван Семенюк

Нагадаємо, Чернівецький Майдан опублікував список одіозних кандидатів, яких на виборах варто викинути на смітник історії

Після цього з'явилося звернення Василя Козака

Звернення кандидата у народні депутати КОЗАКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА до жителів 204 виборчого округу

засобів масової інформації

Громадської мережі ОПОРА

Громадянського руху ЧЕСНО

Чернівецького ОО Майдан


Чернівецьке обласне об’єднання Майдан у своєму зверненні від 12.10.2014 року до мешканців Чернівецької області заявили про те, що я був головою партії регіонів Сокирянського району.

Офіційно заявляю, що я, Козак Василь Васильович, кандидат у народні депутати по 204 виборчому округу, ніколи не був членом партії регіонів, а тим більше головою районного осередку, та не поділяв її ідеології. Це підтверджується відповідними документами та легко перевірити.

У зв’язку з цим, розцінюю дане звернення як спробу тиску на мене як кандидата в народні депутати, як елемент брудних технологій по дискредитації мене в очах виборців та введення їх в оману напередодні голосування і вимагаю Чернівецьке ОО Майдан перевірити та спростувати дану інформацію у спосіб її поширення.

В іншому разі я залишаю за собою право відстоювати свою честь, гідність та ділову репутацію, а також спростування даної інформації в судовому порядку.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Вам брехливим кулявлобними тварям і лжежурнашлюшкам не поможе ні міністр пЄтрЄнко ні бЮрбЄнко ні кулявлоб ні поставлений раком ванзуряком , лжешлюхи вас чекає справедливий суд і кара ! 

avatar

Чернівці

14 жовтня 2014 21:53

При всій своїй повазі до ЧОО "Майдан", не можу не звернути увагу на те, що "Майдан" є громадською організацією, а ні в якому разі не судовим органом. Тому ставити тавро на тих, чи інших службовцях, які б вони не були, не в його компетенції.  Якщо наводити порядок, в тому числі і в законодавчому полі, то не треба самому робити це з порушування закону. А то дуже все це нагадує більшовистські часи. Коли комунистична партія була понад усе і сама вирішувала, хто правий, а хто винуватий.

avatar

науковець

15 жовтня 2014 20:42