Версія Горука відрізняється від поширеної журналістами: напад був збройним, а йшов він не до сміттєвого баку, а на сесію Чернівецької міської ради

Версія Горука відрізняється від поширеної журналістами: напад був збройним, а йшов він не до сміттєвого баку, а на сесію Чернівецької міської ради

29.08.2013, 20:59

Прес-служба депутата облради поширила власну версію нададу на Назара Горука. 29 серпня 2013 р., близько 09:30 ранку на Назара Горука було вчинено збройний напад. По дорозі на сесію Чернівецької міської ради на вул. Богомольця на політика напали двоє молодиків спортивної статури. Спрямувавши в обличчя струмінь з газового балончика, зловмисники нанесли Назару Горуку серію ударів важким предметом – обмотаною битою або трубою. За словами постраждалого, нападники діяли злагоджено та професійно. На даний момент політик перебуває в лікарні, де йому було надано першу медичну допомогу. Назар Горук наголошує, що не має особистих ворогів, і пов’язує напад зі своєю громадсько-політичною діяльністю: «Не зважаючи на спроби залякувань, залишатимусь принциповим і надалі захищатиму права людей».

Після того, що говорить сам Назар Горук про напад на нього, він мусить негайно розповісти все, що знає про лідерів інших партій, "про "Свободу з середини". І ще він мусить йти на вибори мера. Навіть, якщо не хоче.

Якщо Горук про це не розповість, то він говорун.

У цій справі міліції, прокуратурі та СБУ не доведеться відмовчуватися. Аби захистити честь мундирів, вони змушені знайти нападників і замовників, якщо такі є. Інакше ці органи на Буковині ні на що не здатні. Тому всі як один змушені будуть піти у відставки. Чекаємо!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Вам не соромно таке писати? Ви що, ідучи з дому, сміття не виносите? Які журналісти, такі й "розслідування". Людину би пошкодували. До Федорука такого інтересу не проявляєте, бо платять гроші. Ганьба маніпуляторам!

avatar

Іван Бойчук

30 серпня 2013 14:59