Вечір вдався: вчора Саакашвілі фотографувався з чернівчанами, а сьогодні проігнорував свою прес-конференцію в Івано-Франківську, так само як у Чернівцях

Вечір вдався: вчора Саакашвілі фотографувався з чернівчанами, а сьогодні проігнорував свою прес-конференцію в Івано-Франківську, так само як у Чернівцях

23.02.2016, 23:23
Сьогодні із офіційним візитом на Прикарпатті мав би перебувати губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі як учасник антикорупційного форуму «Рух за очищення».

Серед інших заходів, запланованих із паном Саакашвілі, була і прес-конференція. Однак на неї очільник Одеської області чомусь так і не з’явився. Ніхто не повідомив, де Саакашвілі, натомість лідер партії «Демократичний альянс» Василь Гацько розповідав журналістам про «Рух за очищення» в Україні, про потребу у перевиборах, у новому генпрокуророві і т.д. Пізніше модератор таки повідомив, що Саакашвілі, ймовірно, запізнився.

О 18.00 в Івано-Франківську має розпочатися, власне, антикорупційний форум. Учасники та організатори сподіваються, що на цю подію Міхеїл Саакашвілі таки прибуде.

До речі, вчора пан Саакашвілі із тією ж самою метою перебував у Чернівцях. Там на знатного гостя журналісти на прес-конференції чекали понад дві години.

Читайте також: Непунктуальний Саакашвілі: у Чернівцях майже дві години чекають на приїзд «губернатора» Одещини (ОНОВЛЕНО)

Натомість, ввечері губернатор розгулював по місті і залюбки фотографувався із містянами. По це він сам написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні на вулиці в Чернівцях. Чернівці - дійсно скарб світового масштабу, обожнюю це місто», - написав політик.

Очевидно, вечір вдався, тому сьогодні він знову запізнився на офіційні заходи.

http://press-centr.com/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Аферист и пмарщик. В Одесской области сотворил бардак и хаос одни громогласные лозунги ,на деле полный ноль. Проамериканский аферист без Родины творит смуту на Украине. Людям пора очнуться. Все в стране грузинами провалено,кто крайний ? Полиция и прокуратура. Абсуд и только !

avatar

Краб

23 лютого 2016 21:52

Краб твоє місце під камінцем! Не пиз..ди! Міхо, вперед!

avatar

Крабу

24 лютого 2016 20:20