Вдовольнити свої тваринні сексуальні фантазії буковинцю не вдалося

Вдовольнити свої тваринні сексуальні фантазії буковинцю не вдалося

11.02.2016, 01:01

Днями на лаві підсудних Глибоцького районного суду 40-річний житель одного із місцевих населених пунктів був змушений свідчити про свою надмірну пристрасть до жіночого тіла.

За матеріалами попереднього кримінального провадження та судового слідства стало достовірно відомо, що близько 19.00 вечора 25 листопада 2015 року на одній із вулиць райцентру фігурант перестрів дещо старшу за себе жінку-пішохода. Знемагаючи від статевої «нетерплячки», напав на жертву та, утримуючи у міцних «обіймах» та погрожуючи фізичним насильством, змушував її підкоритись його вимогам. Та потерпіла виявилась не із боязливих та сміливо вступила у справжнісінький двобій із потенційним насильником. Більше того, спромоглася мобільним телефоном надіслати рідному чоловікові тривожний сигнал «SOS» та повідомити координати свого перебування. Тож нападник, зрозумівши ймовірну можливість затримання та самосуду, із місця події ганебно «накивав п’ятами»…

Служителі Феміди провину нашого земляка у вчиненні незакінченого замаху на насильницьке задоволення статевої пристрасті встановили у повному обсязі і за скоєне, а також із врахуванням укладеної між зловмисником та потерпілою  угоди про примирення призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі на півтора роки. У той же час, суд,  на підставі ст. 75 КК України звільнив підсудного від відбування даного покарання із випробуванням, встановивши йому однорічний іспитововий термін та певні обмеження у поведінці.

Володимир Драюк, ТУ ДСАУ в області       

1