'Василю Сафроновичу, додайте  ще метрів 100 асфальту': чернівчани дивуються, що вулицю Дарвіна заасфальтували тільки на ділянці 15 - 20 м від Університетської

"Василю Сафроновичу, додайте ще метрів 100 асфальту": чернівчани дивуються, що вулицю Дарвіна заасфальтували тільки на ділянці 15 - 20 м від Університетської

05.07.2017, 22:33

Чернівчани активно обговорюють актуальну тему ремонту чернівецьких доріг, яку сьогодні підняла Уляна ДелікатнаПроблема  викликала жваву дискусію у мережі.

-  Мова піде про вул. Дарвіна, - написала у ФБ Олена Бесединська. -  Спочатку, коли питання підняв Сергій Качмарський, дорожнє полотно представляло собою суцільні ями та вибоїни. Потім вся ця краса була засипана гравієм. А в червні зраділи всі - з'явився асфальт. З'явився, але чому тільки на ділянці 15 - 20 м від перехрестя вул. Дарвіна та вул. Університетської. Інша частина вулиці так і залишилась у ямах та вибоїнах, місцями засипаних гравієм. А далі ? Люди інші мешкають ? Грошей не вистачило? Ями не такі глибокі? Нога туриста далі не заходить ? Чи якісь інші фактори вплинули?

 А знаєте в чому суть? - долучився до обговорення теми Сергій Качмарський. - Ходять чутки, що там офіс ПП "Рідне місто"! Василю Сафроновичу, це правда? Коли так, додайте  ще метрів 100 асфальту. Громада міста буде дуже вдячна Вам!!

Світлина від Олени Бесединської.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Сергей, это тот у кого писюн ещё меньше чем его мозг? 

avatar

Юра

06 липня 2017 13:23