Василя Продана роздратувало власне зображення  (+ВІДЕО)

Василя Продана роздратувало власне зображення (+ВІДЕО)

12.11.2015, 20:41

Інформаційний автомобіль на одній із вулиць Чернівців підрізали автівки кандидатів від "Рідного міста". Ці ж уже обрані, але ще не оформлені офіційно депутати, і викликали міліцію.

- Прошу моє зображення не використовувати. Це є порушення закону про агітацію і закону про вибори. І так само, я б дуже хотів, щоб міліція з’ясувала, чи зроблені необхідні проплати з виборчого фонду за цю агітацію, - підкреслив Василь Продан, кандидат у депутати міськради від партії "Рідне місто". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях з вантажівки агітують не голосувати за Михайлішина (ФОТО)

Власник інфостенду на колесах заявив, що не бере участі у виборах, а лише доносить власну точку зору до чернівчан.

- Мені принаймні нічого не платили. Навіть якби платили, я би гроші все одно не взяв. Це моя принципова позиція. Власне, так, як і я пішов на війну - теж добровільно. Комусь не подобається моя позиція. І зрозуміло, кому. У них навіть термінологія, що я типу "кришую". Це у них така термінологія, а не у нас. Я маю право на свою позицію і я її проявляю таким чином, - сказав Микола Вишневський, власник інформаційного автомобіля.

За словами Василя Продана, на інформаційному банері міститься неправдива інформація, бо до "Партії регіонів" він ніколи стосунку не мав. Однак минулої весни у штабі тієї партії під час Революції Гідності серед інших документів виявили заяву Василя Продана, який у 2010 році давав згоду балотуватися від "Партії регіонів". Чомусь цю інформацію тепер політик вважає образливою. З’ясовувати подробиці інциденту його учасники вирушили у райвідділок міліції. 

Джерело: ТВА

1


КОМЕНТАРІ (5)

Боже! Какой мужчина! Я хочу от него сына! Я хочу от него дочку! - поет Оксана, гляда в обзорное зеркало на  авто Лазарева.      

avatar

12 листопада 2015 20:59

серьеоженька ты можешь хоть все грузовики бурбака завешать плакатиками но рынок Добробут вернется в коммунальную собственность а ты пойдешь на нары. скоро 

avatar

сергьоженька лазарев - гомосексуалист

12 листопада 2015 23:21

серьожа как твоя жена поживает? ты ради денег женился а супружеский долг сосед исполняет?

смотри,вырастут детки, а на папика непохожи.

и без Добробута останешься

avatar

гомосексуалист серьожка лазарев любит альфонсить

12 листопада 2015 23:23

Цікаве кіно, образився, а той бруд, який вони лиють на апонентів, це йому подобається. Практика подвійних стандартів - партія регіонів не міняється.

 

avatar

Катя

13 листопада 2015 11:09

Лазарєв молодець!   Тисну йому руку за сміливість і креатив!  лисий хрін продан, тупий віталька і овоч фєдорович - троїца шо потрібно для ржаки)))  так тримати, бо видно  по реакції боти продана розпищались і несуть ахінею)))

avatar

вул.Головна

14 листопада 2015 14:01