Василь Продан: 'Я не хочу жити на вотчині Бурбаків чи Яценюків'

Василь Продан: "Я не хочу жити на вотчині Бурбаків чи Яценюків"

20.08.2018, 17:21

Секретар Чернівецької міськради Василь Продан заявив, що відомий бізнесмен Дмитро Фірташ не має жодного бізнесу в Чернівцях, а також заперечив тезу про існування так званого "клану Фірташа" на Буковині.

Про це Продан сказав у ефірі програми "В ТЕМІ" на Facebook-сторінці "Чернівці 24". 

Зокрема, відповідаючи на запитання ведучого, чи входить Продан до клану "Фірташа-Продана", посадовець сказав:

"Це маячня абсолютна. Для клану мають бути якісь визначення: це представники у владі, це великий бізнес. Скажіть будь ласка, ви знаєте про якийсь бізнес Фірташа у Чернівцях? Тобто, щоб він переслідував тут якісь інтереси. Я такого бізнесу не знаю. Я не знаю ні гектара землі, ні заводу, ні ларьочка, ні магазину. Який може бути клан, якщо жодного бізнесу пана Фірташа тут немає?"

Разом з тим, секретар міськради заявив про існування на Буковині єдиного "клану", пов’язаного з політичною партією "Народний фронт".

"А з іншого боку - звичайно, є клан: прем’єр-міністри, міністри, начальник поліції, міністр юстиції. 80 народних депутатів. У них - губернатор, міський голова, у них багато майна: це "Добробут", "Гравітон". Це є зразковий клан. На сьогодні на Буковині це єдиний клан. Вони, не соромлячись, називають Буковину своєю вотчиною. Я не хочу жити на вотчині Бурбаків чи Яценюків", - сказав Продан.



Як відомо, Дмитро Фірташ контролює підприємство "Чернівцігаз".

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Вторсырье

20 серпня 2018 18:16

існує два види вірташа газобразний та рідкий, також деякі вчені виділяють твердий побутовий.

avatar

Черефіртафорт

21 серпня 2018 03:32