Василь Продан вже повчає ректорат ЧНУ, як йому слід себе вести

Василь Продан вже повчає ректорат ЧНУ, як йому слід себе вести

28.10.2015, 17:01

Василь Продан (партія “Рідне місто”) у передачі “Майдан” із Василем Забродським висловився із приводу поведінки ректората, яка, у будь-якій країні до рішення суду щодо викладача Білика мала б бути абсолютно нейтральною, але не у радянській (себто теперішній) Україні:

“Вчена рада робить заяви про підкупу студентів, яким ніби давали 300 гривень. Цікаво чому ректорат і вчена рада не збирається із приводу затримки деканів із хабарем 30 тисяч гривень і не робить гучних заяв? Ректор замість того, щоб організувати навчально-виховний процес, запрошувати класних європейських професорів фактично бере участь у виборчій кампанії. Я маю підозру, чому так відбувається. Тому що пані Марусик (проректор універиситету) брала участь у виборах і йшла по списку “Солідарності”(БПП) по квоті “Народного фронту”. І саме ця людина впливає на те, щоб на студентів тиснули і робили такі заяви.

За матеріалами http://times.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

Молодец! Правду сказал !!! 

avatar

МОЛОДЕЦ !!!

28 жовтня 2015 15:32

Лисий гандон. 100%. сидів в тіні. не пукав, рот на людях не відкривав, то як містика якась була, ооо.. смотрящий, а воно  рот відкрило тепер. слиною почало бризкати мале таке . незугарне, смішне між колобком, котовським і мальчишом - плохишом, шос середнє, то   так ржачно стало. 

avatar

Вітьок

28 жовтня 2015 17:12

так у нихтакі майже всі або поц або колобок а ще є ( чи то до чи після чи проти чи то за головне  БРОЦЬКІЙ )і тд і тп

avatar

віталька

30 жовтня 2015 00:57