Василь Максим'юк вважає, що Продан керує містом ще гірше Каспрука

Василь Максим'юк вважає, що Продан керує містом ще гірше Каспрука

24.09.2018, 19:55

ДЕЩО ПРО НОВИХ «ЕФЕКТИВНИХ МЕНЕДЖЕРІВ»

Не можу не сказати декілька слів про те, наскільки новий менеджмент міста став ефективнішим від попереднього. 

Цитую одного із своїх колег-депутатів: «Секретар Василь Продан дає чіткі завдання і процес організації та правильний менеджмент посприяли активізацію робіт у комунальній сфері». 

Чи справді це так? 

На моє переконання, яке базується на щоденному спілкуванні та вивченні думки звичайних городян, насправді все далеко не так. 

Ситуація виглядає наступним чином. Все, що робилося й розпочато при старій команді, продовжує робитися. А те, що не робилося й раніше, не робиться й зараз.

Візьмемо проблему чернівецького водоканалу. У нас катастрофа із витоками води. Я як депутат міськради особисто місяць просив усунути витік води на вулиці Пилипа Орлика – телефонував, сварився. Мети досягти вдалося лише через місяць. Уявляю, як такі проблеми вирішують звичайні чернівчани. Така ж ситуація на десятках вулиць – Південно-Кільцева, кінець Буковинської, Миколайчука. В самому центрі міста на Головній, 35 водоканал і ЖРЕП ніяк не розберуться, кому усувати витік, який вже існує невідомо скільки. 

Саме тому, очевидно, при затверджених нормах втрати води у 42 відсотка, фактично вони складають більше як 60. 

Шановний секретар міськради ще зовсім недавно клеймив попередника за те, що той мириться із корупцією. Але пройшло зовсім мало часу і він цілком комфортно продовжує працювати із тими ж керівниками у водоканалі, хоча відомо про криминальні справи стосовно них на попередньому місці роботи. 

Штучно зупинено водозабір «Біла». Підйом води умисно зменшено, а розрахунки здійснюються за середніми нормативами. Та вода, що поступає в місто з Дністра вартує значно дорожче за куб. При катастрофічній нестачі працівників робочих професій на підприємстві збільшується кількість посад ІТР, яким вибірково нараховуються премії в 40% до посадового окладу. Разом з цим кожного місяця росте сума дебіторської заборгованості по сумнівним нарахуванням, з якими споживачі не погоджуються та систематично скаржаться. 

То ж про який ефективний менеджмент йдеться? Які вказівки дає виконувач обов’язків міського голови? Чи може їх не розуміють?

Це раніше менеджмент із управління містом можна було назвати неефективним. Тепер він просто критичний, згубний і катастрофічний.

Про це голова фракції "БПП-Солідарність", депутат Чернівецької міської ради Василь Максим'юк написав на своїй сторінці у ФБ.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Vasyl Maksymiuk.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Пане Максимюк - ненависть вбиває.

Колись у відомому нам журналі "Перець" була карикатура на такого спеціаліста як Ви. Вийшов цей "спеціаліст" до мікрофону і почав говорити, Мікрофон не витримав і сказав на загал "таке верзе, таке верзе,що і передати важко", Пане Василю, а Вам не спадало на думку підійти до Продана і запропонувати йому своє плече?

avatar

24 вересня 2018 20:28

Помнится, Максимюк был самым херовым директором на Калинке. Уволили нахер  бездельника.

avatar

помним, помним..)))

25 вересня 2018 03:27

Пане Максимюк, з вас господарник ніякий і ви не маєте права щось піддавати критиці. Ви типовий бла-бла і вам краще мовчати і спіти тихенько. А якщо хочете "співати" з каспруком дуєтом, то будь-ласка...

avatar

Юрій

25 вересня 2018 08:25

Максимюк - політична ш***а ще та. Постійно змінює думку, залежно від того, де і з ким йому вигідніше.

avatar

ол

25 вересня 2018 11:29