Василь Козак знову став головою Сокирянської районної ради. На сесії обласної ради вимагають призначити голову Сокирянської РДА (+ВІДЕО)

Василь Козак знову став головою Сокирянської районної ради. На сесії обласної ради вимагають призначити голову Сокирянської РДА (+ВІДЕО)

25.12.2015, 14:53

В Сокирянах відбулася перша сесія ради VII скликання.

Новообраний склад ради представила голова районної виборчої комісії Валентина Трафанчук і за її повідомлення до складу ради увійшли 34 депутати від різних політичних сил.  Відтак на порядок денний було винесено 3 питання: про обрання голови районної ради, про обрання голів постійних комісій та затвердження бюджету району на 2016 рік, повідомляє Сокирянська РДА.

 kozak sokuranu 2

На посаду голови районної ради було висунуто 2 кандидатури – Юрія Солов’я та Василя Козака. Таємним голосуванням, згідно чинного законодавства, головою Сокирянської районної ради було обрано Козака Василя Васильовича. Обрано також заступника голови та 2 голів постійних комісій, розглянуто та затверджено бюджет району в сумі 165 млн. 447 тис. 500 гривень.

 kozak sokuranu

Водночас, Сокирянський район - єдиний на Буковині, який вже тривалий час працює без голови РДА

Учасники АТО на сесії Чернівецької обласної ради, яка наразі триває, вимагають нарешті призначити голову Сокирянської райдержадміністрації. Про це повідомляє кореспондент vidido.ua з сесійної зали.

Зазначимо, Сокирянський район - єдиний на Буковині, який вже тривалий час працює без голови РДА.

Джерело: http://acc.cv.ua/

Фото: Сокирянська РДА

1


КОМЕНТАРІ (2)

А відео вела рижа пиз....а з вухами і з планшетом?

avatar

питання

25 грудня 2015 22:32

avatar

Владимир Филиппов

26 грудня 2015 23:01