'Ваша роль і вага у суспільстві стає насправді вирішальною': вітання від Ф. К. Федоровича з Днем журналіста

"Ваша роль і вага у суспільстві стає насправді вирішальною": вітання від Ф. К. Федоровича з Днем журналіста

06.06.2013, 16:10

Шановні журналісти!

 Щиро вітаю вас із професійним святом!

 Засоби масової інформації по праву вважаються четвертою гілкою влади. Сьогодні ж, у час новітніх технологій, ваша роль і вага у суспільстві стає насправді вирішальною, адже оперативність висвітлення подій та неупередженість даних дають можливість своєчасно реагувати на вагомі соціальні явища та в повній мірі відображати сучасну картину суспільно-політичного життя.

 Як голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради і представник вашої широкої аудиторії я щиро вдячний вам за роботу, адже саме ЗМІ допомагають побудувати якісний діалог між органами влади та громадянами, впроваджувати та утверджувати цінності відкритого демократичного суспільства.

 Впевнений, що притаманні вам журналістський талант, сміливість, оперативність та аналітичний розум і в подальшому сприятимуть розвитку сучасного інформаційного простору Буковини тазавжди користуватимуться повагою серед жителів області.

 Бажаю вам великих тиражів, цікавих проектів, вдячної аудиторії, а також міцного здоров'я, особистого щастя та наполегливості в досягненні нових висот журналістської майстерності.

 З повагою

 Голова Сторожинецької районної державної адміністрації

Депутат Чернівецької обласної ради  Ф.Федорович

1