Ванзуряк взяв собі в радники Терновецького, який закидав голові ОДА несамостійність в ухваленні рішень

Ванзуряк взяв собі в радники Терновецького, який закидав голові ОДА несамостійність в ухваленні рішень

14.05.2014, 15:11

Допомагати владі боротися з корупцією тепер буде ще один радник голови Чернівецької ОДА. Роман Ванзуряк своїм розпорядженням призначив радником з антикорупційного напрямку активіста майдану, голову Народного Руху України в Чернівецькій області Степана Терновецького. Як відомо кандидатура Терновецького не пройшла на віче в Кіцмані, коли обирали керівника районної держадміністрації. Як коментують місцеві, деякі колишні посадовці надто боялися Терновецького через йго прямоту і не підкупність. Тому зробили все, щоб не допустити Терновецького до керівництва районом. До речі, голови в Кіцмані досі немає. Степан Терновецький також є заступником голови обласного антикорупційного комітету. 

Джерело: chv.tv

Нагадаємо, ще одним радником Романа Ванзуряка, якого представляли громаді, є керівник виконкому ЧОО "Майдан" Юрій Івашин. 

Buknews попросив народного депутата України Олександра Фищука прокоментувати, що відбувається навколо призначення голови Кіцманської РДА. Зокрема, звинувачення, які лунають на його адресу з боку керівника ЧОО НРУ Степана Терновецького.

- Мені сказали, що я, як народний депутат, нібито блокую призначення голови Кіцманської РДА. Хочу нагадати, що голову РДА призначає президент. Навіть не голова облдержадміністрації, який тільки робить подання. Як народний депутат я справді давав пропозиції по Вижниці, Стороджинецькому району кандидатів, за яких готовий відповідати. Жодна пропозиція практично не врахована… На сьогодні, наскільки я розумію, подана пропозиція на Юрія Скорейка, який очолює «Батьківщину» в місті Чернівці. Знайшли третій чи четвертий альтернативний варіант. Кандидатура Степана Терновецького теж виникала. Він входив до колегії РДА при попередній владі, очолював районну організацію роботодавців, хоча сам має тільки кількох працюючих на вулканізації. Степан Тарновецький балотувався на посаду сільського голови у рідному селі. З 5 тисяч виборців за нього проголосували 42 виборці. Альтернативою йому називали голову селищної Лужанської ради. Потім виникла кандидатура Кіцманського міського голови Буреги. Я теж не заперечував. А тепер мені кажуть, що подана кандидатура Юрія Скорейка. Панов Терновецькому скажу, що працювати на користь громади не обов'язково тільки на посаді голови РДА. Можна приносити користь на іншій роботі.

Нагадаємо, що коментуючи оголоення про вчорашнє кадрове віче у Чернівцях Степан Тарновецький написав у ФБ, що голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуярк вже не може сам ухвалювати рішення.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Як  бачимо,  в  зв"язку  з  молодістю  і обмеженністю,  Ванзарюку  в ОДА  потрібні  люди- господарники, єкономісти, юристи  і  бажано  середнього  віку  з  досвідом.  А  тут  щось  НЕГАРАЗД. Погляньте- 1-й зам., амбіціозний  пацан; помічниця-випуск  ШКІД;  а  тепер  ще  й  радник-пусте  місце  і тріпло.  Єдина  надія- НЕ  НАДОВГО!

avatar

НВ

14 травня 2014 15:44

Ну це на два тижні, бо з Терновецького такий радник, як голова Руху, чи роботодавець - базіказо пусте.

avatar

Дрінь

14 травня 2014 18:04

тарновецький, вакарюк це таке лайно, що аж дивитись гидко.  суки прикриваються майданом, до якого відношення не мають!   а губернатору хтось робить ведмежу послугу підсовуючи такий непотріб

avatar

Грушевський

15 травня 2014 19:40