Ванзуряк подякував буковинцям, 'які допомогли фактично «на руках» занести Михайла Саакашвілі в Україну'

Ванзуряк подякував буковинцям, "які допомогли фактично «на руках» занести Михайла Саакашвілі в Україну"

11.09.2017, 16:57

Координатор Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі в Чернівецькій області, екс-голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк подякував буковинцям, які прийшли на кордон з Польщею підтримати Михайла Саакашвілі.

Про це Роман Ванзуряк написав на своїй стоірцні у ФБ.  

- Вчора, серед тисяч українців, що прийшли на кордон з Польщею підтримати справжнього громадянина України Михайла Саакашвілі у його прагненні повернутися до України, було чимало буковинців. Я хочу подякувати всім моїм колегам, представникам Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі, а також представникам інших опозиційних до чинної влади партійних організацій, просто небайдужих буковинців, які допомогли фактично «на руках» занести Михайла в Україну.

- Окремо хочу подякувати представникам буковинських ЗМІ, які, будучи на місці подій, а не через «темники», зможуть донести те, що насправді відбулося на польському кордоні. 

- Тепер наша організація буде боротися за кожного буковинця, хто потерпає від свавілля існуючого режиму. Я знаю, що Саакашвілі, і ми разом з ним, віддячимо своєю роботою на благо країни і області всім тим, хто підтримав Міхо на кордоні. Саме завдяки таким людям у цієї країни ще є шанс на зміни, - написав Роман Ванзуряк. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Найбільшу  радість,  серед  ЗМІ,  показали  ЧАС  і БукІнфо!  І  Кобевко, і Зарайський  не  могли  стримати  радість  повернення  їх   кумира.   Чи  довго  протримається  ця любов?  Згадаймо,  любов  і  зради  по  відношенню  до  Папія, до Яценюка, до Бурбака,...  Впевнений - НІ!!! Поки  Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. поки  можливі  Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.  доки  і любов. Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. воно  і  в  АфриціКоментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Йося

11 вересня 2017 21:02

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.Крім цих двох Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. з буковинських журналістів більше нікого не було під час відвертого нахабного порушення кордону, прориву кордону. І не зрозумілі задоволені Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.під час порушень українського законодавства.

avatar

Рахіля

12 вересня 2017 06:40