У загиблого в АТО буковинця залишилися дружина і дев’ятимісячний син (оновлено)

У загиблого в АТО буковинця залишилися дружина і дев’ятимісячний син (оновлено)

15.06.2015, 17:28

У зоні АТО під час виконання бойового завдання загинув боєць 93-ї окремої механізованої бригади, 26-річний Степан Загребельний.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив заступникЧернівецького обласного військового комісара з виховної роботи Валерій Мовченюк.

Загиблий був родом із села Коболчин Сокирянського району

"Під час виконання бойового завдання у ході проведення АТО під Опитним Донецької області загинув наш військовий. Це сталося 12 червня. Зараз родичі спільно із владою займаються перевезенням тіла на Буковину. Коли буде поховання повідомимо пізніше", - сказав Валерій Мовченюк.

Загиблий у зоні АТО Степан Загребельний родом із села Коболчин Сокирянського району. Закінчив десять класів Коболчинської школи. Служив у Збройних Силах, залишався служити за контрактом. Останнім часом працював у рідному селі на різних роботах, повідомили molbuk.ua у Коболчинській сільраді. 

На службу Степана призвали 1 березня 2015 року. Спочатку 24 дні він перебував у навчальному центрі "Десна" Чернігівської області на підготовці. Потім його відправили в АТО. 

У Степана Загребельного залишилася дружина Валерія і дев’ятимісячний син Павло. 

Як розповів нам сільський голова села Коболчин Віктор Гринюк, Степан був дуже скромною, працьовитою та поряд ною людиною:
-Він радо допомагав усім, хто його просив. Серед товаришів мав повагу. Завжди був веселий та життєрадісний. Це однокласник мого сина. Я його добре знав.

Тіло загиблого зараз везуть з Дніпропетровська до Коболчина. Поховання відбудеться 16 червня о 14:00. Зранку загиблого доставлять до будинку, де він жив, а пізніше перевезуть до Будинку культури, бо дуже багато людей з різних сіл та району хочуть попрощатися з героєм. 

molbuk.ua 

1