В центрі Чернівців зграя безпритульних псів напала на перехожих (оновлено 07.03  о 14.06)

В центрі Чернівців зграя безпритульних псів напала на перехожих (оновлено 07.03 о 14.06)

06.03.2016, 23:42

Чернівецький екскурсовод Людмила Рогова розповіла на своїй сторінці у Facebook, як зграя безпритульних псів напала на перехожих у центрі міста.

"Сьогодні мені в черговий раз було дико соромно за наше місто перед туристами. Шість собак нападали спочатку на машини, потім на велосипедистів, а потім за інерцією на людей. Загнали на сходи Ратуші літнього чоловіка, злякали на проїжджій частині групу підлітків. І фінал - просто перед Ратушею оточили дівчину. Для захисників спеціально: вона НЕ бігла, НЕ махала руками, НЕ тримала в руках палиці. Вона йшла по Центральній площі туристичного, б...ь, міста! Вони напали, стрибали, гавкали, вкусили, на щастя, тільки за сумку. Дівчина кричала і плакала. Собак відігнав чоловік, який їхав по Головній, а дівчинка в напівнепритомності сповзла йому на руки. Всі туристи констатують офігенну кількість псів в нашому місті. А сьогодні ще й переконалися в їх агресивності", - пише пані Людмила. 

За її словами двоє з собак, що напали на людей, були чіповані.

Сьогодні стало відомо, що жертвою нападу агресивних тварин стала племінниця колишнього депутата Чернівецької обласної ради від ВО «Свобода» Назара Горука.

 «Це донька мого брата. ЇЇ звуть Катерина.  Навчається в 11 класі. Їй 16 років. А 8 березня має виповнитися 17. У той момент вона просто проходила із подружкою повз мерію», – розповів пан Назар у коментарі «ЧернівціТаймс».

 За словами екс-депутата собака вкусив неповнолітню дівчину за ногу. А через те, що тварину не піймали, дівчині, яка до цього часу не відійшла від шоку, почали робити уколи від сказу.

http://bukpravda.cv.ua/ та http://times.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (7)

А хіба чіпування забирає агресію? Чи можливість захворіти на сказ? Доречі біля мого будинку така "чіпована" сучка вже двічі щенят принесла. Певно їм тільки на вуха ту бірку чіпляють і більш нічого.  Хай "захисники" не розповідають байок. У всій Європі безпритульних собак або відстрілюють, або усипляють і тільки деяких везуть у притулки.  Пропоную зробити притулок для всіх собак без хазяїв, а заодно туди ж поселити "захисників" - хай доглядають таких милих для них і зовсім не агресивних собацюр.

avatar

Іван

07 березня 2016 08:59

Задовбали рівняти нас з європою! Хіба не видко, що одні сабак ненавидять і усіма способами хотять їх знищити, пуская у пресу феєрічні повідомлення, інші людей опускаючи прожитковий мінімум і піднімаючи ціни. Хто зна? можливо скоро і люди так будуть кучками бігати і нападати - їсти всім хочеться.

avatar

Мітьок

07 березня 2016 10:12

Один раз вертався в ночі з фесту (Республіки у Кам'янці), і йшов пішки з дівчиною від Соборної до Майдану. Разом з нам йшло десь 10 псів деякі з них досягали мені поясу. Чесно кажучи було дуже стрьомно. Надыюсь в Чернівці якось вирішать цю проблему.

avatar

Коля

07 березня 2016 10:34

Чи є довідка про укус ? На ратуші є камери, чи може подивитись чи це справді сталося ? Чи комусь заїло що собак стерилізують та повепртають назад ?

avatar

васильок

07 березня 2016 11:50

Проблема с бездомными собаками будет до тех пор,пока многие ,,хозяева"своих собак не станут ответственней,перестанут заводить-надоело выбрасывают,желеют денег на стирилизацию и выбрасывают потомства.Сейчас массово отстреливают и травят собак,причём всех подряд.И вообще,с какого х...я,двух ногая тварь возомнила о себе Господом Богом-решая кому жить,а кому умирать!Человек создал проблему,а животное должно мучится!

avatar

Валерия

07 березня 2016 15:19

avatar

Татьяна Шинкарь

07 березня 2016 22:56

avatar

Александр Дорошенко

08 березня 2016 20:44