В Центральному Палаці культури Чернівців зметикують  'На трьох'

В Центральному Палаці культури Чернівців зметикують "На трьох"

25.05.2018, 17:04

26 травня 2018 року в малій залі Центрального Палацу культури Чернівців (Театральна площа, 5) відбудеться поетично-музачна програма в рамках реалізації проекту "На трьох", учасниками якої стануть поети Артем Сенчило (м.Київ) і Маргарита Шевернога (м.Кам'янець-Подільський). Прозвучать також пісні на вірші учасників проекту у виконанні чернівецького барда Олександра Мадея.

Артем Сенчило - український поет, який пише глибоко філософські тексти українською, російською та білоруською мовами, автор низки поетичних збірників, організатор поетичних фестивалів та конкурсів всеукраїнського та міжнародних рівнів. Волонтер, який з перших днів російської агресії на сході України займався допомогою українським воїнам у складі збройних сил та добровольчих батальйонів, що стали на захист країни. 

Нині працює режисером на UA|TV - єдиному інформаційному цілодобовому телеканалі іномовлення, який адресований широкій іноземній аудиторії і покликаний доносити усьому світові об’єктивну, актуальну та цікаву інформацію з України і про Україну з перших вуст.

З Чернівцями та Буковиною Артема пов'язує насамперед дружба з Ганною Дущак, яка відійшла у вічність у 2010 році. Саме Артем Сенчило був оператором, який у 2007 році знімав про неї фільм "Прийшла до вас" (режисер Петро Олар, студія "Аратта").

Маргарита Шевернога - авторка трьох поетичних збірок, двох книжок перекладів з російської, новел і оповідань, літературних рецензій. Упорядник і редактор колективних збірок і альманахів. Організатор просвітницьких і літературних заходів у Хмельницькому та області. Позаштатний кореспондент кількох часописів.

Модеруватиме зустріч буковинська письменниця, філолог та науковець Іванна Стеф'юк.

Вхід вільний.

Початок о 16.00 год.

Захід відбудеться за сприяння гостинного комплексу "Затишок" (м.Чернівці, вул. Зелена, 6) - постійного спонсора мистецьких подій за участі митців з інших регіонів України й зарубіжжя. 

1