В той час, коли село оплакувало смерть загиблої дитини, поруч святкували

В той час, коли село оплакувало смерть загиблої дитини, поруч святкували

02.05.2017, 18:08

Нагадаємо, минулої суботи в Костичанах в ДТП загинув підліток, учень місцевої школи. Водій автомобіля, громадянин Молдови Віктор Каптар потрапив до лікарні «у передінфарктному стані».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині неповнолітній велосипедист загинув після наїзду позашляховика (ФОТО)

  Але невідворотне сталося, але у цій трагедії шокує ще й інше. Як заявляв сам водій, він приїхав до Костичан на святкування 80-річного ювілею уродженця Костичан письменника Іона Ватаману. У школі всі святкування із зрозумілих причин відмінили. Адже вже наступного дня тут мав пролунати прощальний дзвоник пам’яті загиблого хлопчика.

Святкування річниці І. Ватаману

Святкування річниці І. Ватаману

Святкування річниці І. Ватаману

  Але святкування відбулося, і дико навіть не це, при всій повазі до пам’яті Іона Ватаману – невже не вистачило елементарної людяності виявити повагу до пам’яті загиблого хлопця, з якого не виросте вже ні письменник, ні музикант (він грав в духовому оркестрі). І в бравурних звітах про вручення чергового принтера – ні слова співчуття сім’ї, рідним. Прикро…

Новини "Район-Інфо" Новоселиця

 Джерело: https://www.rayoninfo.info/

1


КОМЕНТАРІ (1)

  Этот ,,писарюга,, провокатор чистой воды ! Никакого праздника не было ! На Донбассе и с той и с другой стороны каждый день погибают ребята, дети, женщины ! Пусть этот писарюга пройдется по украинским ресторанам в любой вечер и посмотрит какие там крутые гопаки отплясывают под бурные аплодисменты и смех !!! Но он этого не видит или не хочет увидеть , а вот в румынском селе ему померещилось что-то нечеловеческое ! А на самом деле была Божья служба , где поминали и мальчика и свечи за его душу были зажжены ! Но откуда ему это знать , если в это время он водку пил с друзьями ! Не дай Бог пройти через то что проходят сейчас близкие мальчика ! Не дай Бог чтобы такие трагедии повторялись !!! И не дай Бог никому иметь рядом такого бездуховного индивида как этот ,,писака,, , который из трагедии сделал пиар акцию !!!
avatar

Vasile Raut

03 травня 2017 15:52