В Сокирянах учні зустрічали демобілізованого сержанта (фото)

В Сокирянах учні зустрічали демобілізованого сержанта (фото)

08.10.2015, 22:45

5 жовтня 2015 року в Сокирянському ВПУ відбулася урочиста лінійка з нагоди зустрічі демобілізованого сержанта, командира – старшого машини, батька двох дітей, майстра виробничого навчання Столоки Володимира Вікторовича.

Про це повідомляє Північно-бессарабський інформаційний портал.

Сержант був мобілізований з 1 квітня до 21 вересня 2015 року і перебував у 54 ОМБР в місті Артемівськ Донецької області. Місце дислокації – район Попасного-Троїцького, за 40 кілометрів від Горлівки. Ця територія щоночі піддавалась постійним обстрілам сепаратистів та російсько-терористичних військ, через що загинули з роти двоє мобілізованих. Ще троє отримали поранення.

Постійним бойовим завданням сержанта Володимира Вікторовича – водія, командира машини, була доставка боєприпасів та продовольства на передову. Щораз, виконуючи завдання наражався на небезпеку, бо машина в першу чергу була ціллю для знищення у ворожих снайперів.

- Прапор для нас там – це вся Україна. Ми стояли там якраз заради нього – сказав Володимир Вікторович на урочистій лінійці.

Саме прапор, який з самого початку мобілізації перебував з Володимиром Вікторовичем на війні, з адресами захисників з різних куточків України був переданий учням Сокирянського ВПУ як символ незламного духу українців.

1