В школі №4 зірвана підготовка до навчального року?!

В школі №4 зірвана підготовка до навчального року?!

21.08.2018, 17:00

Вже за декілька днів у вересні діти підуть до школи. Та чи всі школи міста Чернівці готові до нового навчального року?

Зокрема, батьківську громадськість ЗЗСО №4 турбує комфорт перебування їх дітей в корпусі №2, в якому 22.05.2018р. була пожежа, і не працює туалет.

Станом на 21 серпня 2018 року роботи не завершені, навчатися в корпусі– неможливо! Коридори І та ІІ поверхів навіть не планували білити. Єдиний робочий туалет, який був в старшому корпусі – розгромлений! Підрядник не поспішає, і навряд чи встигне до 1 вересня закінчити роботи. Батьківська громада ЗЗСО №4 стурбована таким перебігом подій і побоюється, що навчання учнів старших класів буде зірвано!

23 серпня 2018 року о 14.00 за участі представників управління освіти, адміністрації школи, батьків відбудеться перевірка готовності закладу до нового навчального року.

Батьківська громада ЗЗСО №4 запрошує представників ЗМІ висвітлити дану проблему.

 Адреса ЗЗСО №4: м. Чернівці, вул. Шевченка 14-16

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ось і весь рівень керівництва міською освітою з боку Мартинюка. Такого в місті ще не було... А зав.міськуо виявляється в довготривалій т.зв. відпустці. Гнати в шию треба такого горе-керівника. А привів його в освіту Каспручок. Сам він, бездара, добивав місто і таких самих шукав собі в підлеглі.

avatar

Юрій

21 серпня 2018 20:04