Результативний пас від Тіміша: в селі Тисовець Великокучурівської ОТГ з'явився власний спортивний майданчик зі штучний покриттям

Результативний пас від Тіміша: в селі Тисовець Великокучурівської ОТГ з'явився власний спортивний майданчик зі штучний покриттям

28.05.2019, 18:32

Вже 16-й майданчик із штучним покриттям здали в експлуатацію на 203-му окрузі.

Цього разу у селі Тисовець Великокучурівської ОТГ, - повідомляють Чернівці 24Нове поле тут чекали довго. Початок будівництва планувався ще далекого 2006-го року, однак через різні причини, перевагу тоді надали іншому населеному пункту. Ситуація змінилася після утворення громад. Завдяки лобіюванню цього питання нардепом Григорієм Тімішем - фінансування знайшлося: 50% коштів виділили з Фонду регіонального розвитку, ще половину покрив місцевий бюджет. 

Майданчик є багатофункціональним. Передбачений як для гри у футбол, так і баскетбол та волейбол. Покриття - європейське, 5-го покоління.

Незабаром такі ж штучні поля будуть відкриті у Садгорі, Герці та Старому Вовчинці.

- Ми не обіцяємо, а виконуємо, і тепер в селі Тисовець Великокучурівської ОТГ Сторожинецького району є власний спортивний майданчик зі штучний покриттям, - прокоментував радісну подію народний депутат України Григорій Тіміш. - Ще одна маленька, спільна перемога! Багатофункціональний штучний майданчик в селі Тисовець чекає на маленьких спортсменів та дорослих! В минулому році, під час відкриття такого ж майданчика у Великому Кучурові, пообіцяли жителям Тисовця та поклали перед собою таку мету. Відзначу, що у співпраці обласної державної адміністрації та сільської ради вдалось реалізувати цей проект. Мені приємно, що за останні роки у нас виходить спілкування та спільна робота із заступником голови ОДА Ігорем Богатирцем, головою Великокучурівської ОТГ Василем Тодеренчуком та старостою Тисовця Василем Ковалем. Саме завдячуючи цим людям вдалось здійснити мрію жителів Тисовців. На черзі ще багато хороших справ для цієї громади!

1