В Путилі - дні жалоби. За розвідником Сергієм Потарайко

В Путилі - дні жалоби. За розвідником Сергієм Потарайко

19.07.2016, 12:42

Розпорядженням Путильської районної державної адміністрації та районної ради 18, 19 та 20 липня в Путильському районі оголошено днями жалоби за загиблим під час виконання військових обов'язків в зоні АТО розвідником Сергієм Потарайко.

На знак скорботи в ці дні на всій території району буде приспусщено Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, державних підприємств, установ, організацій. Також будуть внесені зміни до запланованих на ці дні розважальних культурно-масових заходів, спортивних змагань.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра до Чернівців привезуть тіло загиблого на війні Героя Сергія Потарайка

За інформацією журналістки Галини Єреміци, сьогодні, 19 липня, до Чернівців привезуть тіло загиблого бійця Сергія Потарайка. За словами першого заступника голови Путильської РДА Михайла Ямницького, попередньо похорони Героя Сергія Потарайка відбудуться у середу, 20 липня 2016 року, у Чернівцях за адресою: вул. Руська, 212. 

Нагадаємо, 15 липня 2016 року під час виконання бойового завдання під Маріуполем загинув розвідник Сергій Потарайко. Військовий служив у 8-му батальйоні територіальної оборони, він був призваний з Путильщини на військову службу за контрактом.

Сергій Потарайко родом з села Плоска Путильського району, однак перед початком війни проживав у м. Чернівці. 

Поховають Героя Сергія Потарайка на Алеї Слави на Центральному кладовищі Чернівців.

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий з Путильщини, рятуючи загиблого побратима, потрапив у полон бойовиків «ДНР»

1