В прикордонному селі Глибоцького району податківці виявили схованку, ретельно замасковану гіллям дерев

В прикордонному селі Глибоцького району податківці виявили схованку, ретельно замасковану гіллям дерев

12.02.2013, 16:53

В ході проведення оперативно -  розшукових заходів, направлених на виявлення та вилучення з незаконного обігу фальсифікованих підакцизних товарів, податкові міліціонери встановили факт зберігання з метою збуту тютюнових виробів з марками акцизного податку Республіки Молдови та Російської Федерації  громадянином «Н». Про це www.buknews.com.ua повідомили у Відділі взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях.

Під час проведення огляду в приміщенні колишнього колгоспу в одному з прикордонних сіл Глибоцького району, податківці виявили схованку, що була ретельно замаскована гіллям дерев. Під маскуванням підприємливий ділок не зміг приховати фальсифікату, який було розфасовано в ящики та поліетиленових пакети. У результаті чернівецькі податкові міліціонери вилучили 8050 пачок цигарок в асортименті («Астра» - 4300 пач., «Ронсон» 2000 пач., «Плугару» - 650 пач., «Класік» - 500 пач., «Вінсу» - 160 пач., «Прем’єр» - 100 пач.).

Згідно ЗУ «Про державну податкову службу в Україні» однією з функції податкової служби є проведення роботи по боротьбі з незаконним виготовленням, зберіганням та реалізацією  алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

На порушника було  складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164-5 КУпАП. Для прийняття рішення матеріали направлено до Глибоцького районного суду Чернівецької області.

1