В області «Свобода» при владі, а через дорогу у Чернівцях владу скидає (оновлено)

В області «Свобода» при владі, а через дорогу у Чернівцях владу скидає (оновлено)

18.12.2015, 19:41

Таку думку висловив народний депутат України Максим Бурбак. Про це повідомляє BukNews.

-          У Чернівецькій області «Свобода» ніколи не була при владі. Тепер вона буде виконувати замовлення. Ми бачимо, що «Свобода» тісно співпрацює з «Батьківщиною». Просто ті речі, які «Батьківщина» не може озвучити – стосовно критики уряду, відставки міністрів, буде озвучувати «Свобода». Бо як інакше зрозуміти, що в області «Свобода» при владі, а через дорогу у Чернівцях владу скидає. «Свобода» - це інструмент. Браво, Юля!

-          У міській раді «Свобода» працює з Проданом, якого її активісти виносили з міської ради два роки тому. Це засвідчили перші результати голосування за проект співпраці Чернівців з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо модернізації систем теплопостачання. Мельничук – також людина Продана. Теж у президії.

«Свобода» в Чернівецькій області - це інструмент  в тих руках, які його тримають. Хто підійшов до інструмента, підняв, залив бензину, завів і він почав працювати.  "Свободу" використовують.  Інакше за що тоді Мельничуку дали посаду заступника голови обласної ради. Вони в опозиції до влади, але дуже цікаві, як інструмент. Нагадаю усім, що було 31 серпня під Верховною Радою? Коли загинули люди. Ми забуваємо про це. Те, що у Києві сталося 31 серпня, до Чернівців прийшло у грудні. Тут чіткий причинно-наслідковий зв'язок, - сказав Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях депутати міськради висловили недовіру Яценюку

Від "свободівця" Мельничука чекають такої ж принциповості щодо Маніліча, як до Яценюка

Колишні регіонали і тушки з "Рідного міста" аплодують ініціативі націоналістів зі "Свободи"

Арсен Аваков: Я напряму звинувачую Олега Тягнибока і його партію "Свобода" - якщо стерпимо це, хаос буде всюди" (+відео)

Аваков: "Партія "Свобода" відверто працює на Кремль"

1


КОМЕНТАРІ (5)

Шило в мішку не сховаєш. скоро будемо знати скільки міська свобода вартує.

avatar

!!!

18 грудня 2015 17:56

Крілики хвилюються. Капець підкрався незамітно. Бурбак нехай згадає,як вони просилися в "Батьківщину", потім зрадили Юлю,хотіли портфелів. Можна згадати,як по- жлобському пропихали Курка в облраду. Може б прозвітував про сою роботу великий реформатор самоврядування. Жлоби вони і є жлоби.

avatar

Рetro

18 грудня 2015 18:20

Кузміч сука і продажна шкура чуть Собка не вижив! Буду травити Колю

avatar

(видалено адміном)

18 грудня 2015 18:58

Чому сайт так не любить Свободу? Спочатку мочив на цьому сайті Горука, зараз взявся за Мельничука. А Маряна Кривич нехай іде собі у фецбук пестити своїх котиків.

avatar

Дон Педро Чупакабро

18 грудня 2015 20:00

Кривичка у тебя руслан прокопьев ремонт в туалете закончил? если закончил, подгоню мальчику еще халтурки

avatar

кривичке

19 грудня 2015 00:22