У Демидова підтвердили, що розслідують можливі фінансові зловживання під час капітального будівництва на Буковині

У Демидова підтвердили, що розслідують можливі фінансові зловживання під час капітального будівництва на Буковині

15.05.2013, 00:09

Начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов відносно кримінального провадження щодо зловживань управлінням капітального будівництва області заявив, що справу розслідуватимуть об'єктивно. Також спростував іформацію, що причиною відкриття провадження проти управління при ОДА є конфлікт із її головою Михайлом Папієвим. 

- На сьогоднішній день дуже неполіткоректно ділити на "наші" і "їхні", - сказав Олександр Демидов, - кожен політик займає свою нішу. Політики ми чіпати не будемо, оскільки, міліція - поза політикою. Для мене, як для юриста, в першу чергу - Закон. Не має значення, якими є політичні вподобання тієї чи іншої людини. Якщо закон порушується, то наша робота реагувати на ці факти. Ця інформація була і в Міністерстві внутрішніх справ, і тут була певна інформація. І не тому, що, можливо, її не хотіли пускати в роботу. Вона була реалізована, коли вже була готова до реалізації. Але звинуватити людину в тому чи іншому випадку не можна, бо існує презумція невинуватості. Назвати людину злочинцем може тільки суд. Зібрані матеріали по управлінню капітального будівництва внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і по них розпочаті розслідування.

Як повідомили в УМВС, зараз по цьому провадженню немає конкретних підозрюваних осіб. Проводиться серйозна робота по об'єктах (кілька десятків). До кінця червня перевірку завершать, а далі проводитимуть слідчі дії.

Джерело: molbuk.ua

Відео buknews.com.ua

1