В Горішніх Шерівцях – рідному селі Іллі Павлюка – прискореними темпами реконструюють школу на пів тисячі учнів

В Горішніх Шерівцях – рідному селі Іллі Павлюка – прискореними темпами реконструюють школу на пів тисячі учнів

03.01.2020, 16:15

Першого робочого дня нового 2020 року голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук навідався у село Горішні Шерівці Заставнівського району, де тривають роботи з реконструкції школи з добудовою учбового корпусу, спортзалу та їдальні.

На зустрічі обговорили перебіг будівництва школи та окреслили плани дій на найближчі терміни. Голова ОДА наголосив підряднику на важливості дотримання будівельних норм та державних стандартів, а також якості робіт.

Оновлена школа має забезпечити навчання понад 500 учнів та проведення навчального процесу в одну зміну.

Журналісти одразу згадали, що з цього села походить Ілля Павлюк, який став відомий широкому загалу під час виборчої кампанії чинного президента Зеленського.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я - головний, я від президента". Як Ілля Павлюк з Буковини став впливовим політиком. Ненадовго

Місцеві жителі добре знають сім’ю бізнесмена, хоча вони там нечасті гості, - писав https://molbuk.ua/.

З цього села родом також і новоспечений нардеп від Зе-команди Максим Васильович Павлюк. Як повідомили кореспонденту "МБ" мешканці села, його батько живе в Києві з новою дружиною. Зі своїм сином спілкується мало. Натомість дядько майбутнього нардепа, Ілля Павлюк, допомагає як матеріально, адже купив для племінника квартиру, так і в кар’єрному рості. Як зазначила одна із мешканок села, саме він і допоміг Максиму увійти в політику.

У селі також наголошують на родинних зв’язках Іллі та Володимира Зеленського:

"Вони ж куми, наш президент хрестив сина Павлюка, Миколу".

Про самого Максима в селі говорять лише хороше. Не те, що про його впливового дядька.

- Максим ще молодий, тому не встиг залізти у брудні справи на відміну від свого дядька. Про того в селі ви не почуєте чогось хорошого. Він власник ферми "Мілка", однак із Горішніх Шерівців там мало хто працює. А хто працював – і ті звільнилися. Ілля місяцями не виплачував зарплату робітникам, люди за копійки працювали, – розповіла місцева жителька Марія.

1