В Давидівській школі діти продовжують хворіти. Батьки б'ють на сполох

В Давидівській школі діти продовжують хворіти. Батьки б'ють на сполох

18.12.2015, 13:42

В Давидівській ЗОШ продовжують хворіти діти, які отруїлися невідомою речовиною у вересні цього року. Своє розслідування провели журналісти storozhynets.info

Першою на сполох почала бити Дарина Мельничук, шкільна медична сестра. Вона розповідала, що ті діти, які постраждали від отруєння, надалі часто звертаються до медпункту школи з скаргами на погане самопочуття, високий тиск та температуру. Дійшло до того, що медсестра написала заяву на звільнення.

 1

 Панічні настрої, попри загальну тенденцію до замовчування цієї ситуації, підтримала директор школи, Ліза Миколаївна Мишко. 

Журналістам Стррожинець.інфо батьки дітей розповіли, що вони не довіряють жодній офіційній інформації та взагалі не проінформовані, чим саме хворіють на сьогоднішній день їхні діти, а також чим їх лікувати. В окремих випадках навіть зазначали, що у дівчат, які ще у вересні отруїлися в школі, почало випадати волосся.

 Журналісти видання стверджують, що зараз одна дитина була направлена для додаткового обстеження в обласний центр, а одну обстежують в Сторожинецькій ЦРЛ.

Ліза Миколаївна у своєму інтерв’ю зазначила, що школі досі не підписали дозвіл на початок навчального процесу.

Батьки школярів казали, що готові задля вирішення цієї ситуації і в інтересах здоров’я їх дітей збираються дійти до самих високих інстанцій в Києві. 

Джерело: Стррожинець.інфо 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

1