В Чудеї затримали 'Урал' з нечіпованим лісом

В Чудеї затримали "Урал" з нечіпованим лісом

26.08.2015, 03:21

25 серпня біля 17:00 під час проведення оперативних дій Сторожинецьким районним управлінням Служби безпеки України в Чернівецькій області в с. Чудей Сторожинецького району був зупинений автомобіль Урал, що перевозив необроблений ліс. Під час перевірки було встановлено, що на деревині не було встановлено відповідні чіпи, які використовуються для електронного обліку вивезеної деревини.

Ліс

Вантажівку було затримано і на місце була викликана оперативна група Сторожинецького РВ УМВС для оформлення відповідних документів та взяття пояснень у водія. На даний момент автомобіль затриманий до вияснення обставин. По даному факту відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє сайт Сторожинець.Інфо

1


КОМЕНТАРІ (1)

Сьогодні дані факти трапляються майже щодня тобто систематично,а голові ОДА потрібно ще факти. Які можуть бути факти ,коли п. Череватий як герівник лісової галузі області ще не отримав ні догани ні попереджень за такий стан лісової галузі. Вседозволеність на місцевому рівні показує бездіяльність влади.Виникає питання чому? Відповідь проста- фінансова зацікавленість на всіх рівнях. Можливо СБу сьогодні єдиний насьогодні лідрозділ,яки документує.Питання ,а де місцеві структури МВС. Чому справи не доводяться до суду.Не несуть покарання і відповідальні особи від майстра лісу і далі. Чи не знають правоохоронці ,що на вирубках працюють люди - не оформлені належним чином і багато іншого. Про те для збору сухостою для очистки лісу категорично забороняють місцевим мешканцям вхід до лісу під страхом фізичного впливу. При цьому все в лісі гниє.Замість ефективного підходу до справи п.Черевати говорить що все у нас добре. Тільки останні відео ,фото активістів показують ,що там твориться .Ганьба таким керівникам,які плутають державне майно із власним при цьому хизуються покровителями в Кабінеті Міністрів ВР,тощо. Які ще потрібно докази .Фейкова перевірка,яка проходитьв області і прояку ніхто з вищих чинів чомусь не знає- матиме певний результат,який задовольнить окремих чиновників в КМ. А це приведе до недовіри сьогоднішньої влади ,яка на крові патріотів прийшла до керма і не спромоглась вести ефективну боротьбу з корупцією,квотним принципом призначень,а не фаховим тим самим підбурюючи суспільство до нових заворушень на фоні підняття тарифів,курсу валют,тощо. А такі діїї знищують країну з середини,породжуючи ще більшу недовіру до влади.

Слава Ураїні

avatar

Місцевий

26 серпня 2015 12:20