В Чернівцях відкрили унікальну європейську фотовиставку

В Чернівцях відкрили унікальну європейську фотовиставку

16.05.2014, 17:35

В місті Чернівці цими днями презентовано міжнародну фотовиставку  за сприяння асоціації "EuroFotoArt" (м. Орадя, Румунія)

Третій Європейський фестиваль художньої фотографії, який було організовано Асоціацією «Євро фото Арт" (м. Орадя, Румунія) спільно з Румунським інститутом культури  за підтримки Європейської Комісії в Румунії та Інформаційного  бюро Європарламенту в Румунії , під патронатом Міністерства культури Румунії, завдяки багаторічній та плідній співпраці з Чернівецьким художнім музеєм дало можливість цієї весни, напередодні Дня Європи, презентувати цю міжнародну  фотовиставку в Чернівцях. Ця фотовиставка є єдиною в Європі, й навіть у своєму роді унікальною, оскільки фотомитці, що приймають у ній участь, можуть представити тільки ті свої роботи, які були зроблені в Європі.

Офіційне відкриття виставки відбудеться у неділю, 11 травня 2014 року, о 12:00. Вона складається з 50 чорно-білих і кольорових фоторобіт. На відкриття виставки завітає фотомитець Штефан Тот (AFIAP) , президент Асоціації фотомистецтва  «Євро фото Арт" (м. Орадя), директор Міжнародного фестивалю "EuroFotoArt".

 Виставка експонуватиметься до 10 червня 2014 року, з 9-00 до 17-00 за адресою:

м. Чернівці, Центральна площа, 10, Чернівецький художній музей.       

                    

 

1