В Чернівцях спалили авто активіста самооборони, бо хочуть зірвати вибори, - джерело

В Чернівцях спалили авто активіста самооборони, бо хочуть зірвати вибори, - джерело

22.05.2014, 20:03

Сьогодні вночі в Чернівцях спалили авто самооборонівця. Про це повідомив журналіст Вадим Пелех. Згідно з повідомленням прес-служби УДСНС України у Чернівецькій області, у Чернівцях по вул. Південно-Кільцевій горів автомобіль «Nissan». Загорання виникло в моторному відсіку автомобіля. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області вже за 2 хвилини прибули на місце події. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу. Полум’ям знищено моторний відсік. Рятувальники зберегли від знищення автомобіль. На пожежі ніхто не постраждав.

Представники Самооборони Чернівців вважають, що автомобіль їхнього активіста спалили з політичних міркувань.

Про це вони повідомили у четвер на прес-конференції у міськраді, передає кореспондент molbuk.ua

Представники Самооборони повідомили, що власник спаленого автомобіля у середу під час акції "Буковинської сотні" проти Михайлішина займався питаннями безпеки заходу. Водночас він є помічником депутата міськради, активіста Самооборони Сергія Лазарєва.

"Учора "Буковинська сотня" провела акцію проти кандидата в мери Михайлішина. Активісти озвучили цитату Михайлішина, яку він заявив 26 січня. Там він чітко заявляє про підтримку Віктора Януковича та злочинної влади. Дивним збігом вважаємо те, що після проведення цієї акції, приблизно о 3 годині ночі був підпалений автомобіль активного представника Самооборони у Чернівцях", - заявили представники самооборони.

"Ми провели паралелі - так, як це було під час Майдану, коли палили автомобілі і були залякування, і ми бачимо, що такими ж методами починають діяти проти громадян, які висловлюють свою позицію щодо тих чи інших кандидатів. В даному випадку - з Михайлішиним", - сказали вони.

"Сьогодні ми вимагаємо від правоохоронних органів чіткої і результативної роботи по виявленню і усуненню криміналітету в нашому місті. Зі свого боку заявляємо про об’єднання і створення координаційного штабу наших сил для адекватної відповіді старому режиму", - повідомили самооборонці.

Разом з тим, представники Самооборони розповіли, що під час учорашньої акції під ратушею декілька людей намагалися зірвати захід.

"Ця людина учора займалася питаннями безпеки проведення даного мітингу. Ця людина мала делікатну й спокійну розмову з хлопцями у темних окулярах, які знімали й фіксували все на фотоапарати. Вони підходили впритул і хотіли, щоби Самооборона почала з ними з’ясовувати стосунки. Хотіли від нас реакції, штовханини. Гадаю, це була вчора спланована провокація", - сказав Сергій Лазарєв.

Нагадаємо, у ніч на четвер невідомі спалили автомобіль активіста Самооборони. Напередодні під ратушею відбулась політична акція проти кандидата у мери Віталія Михайлішина.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

хлопці пишіть заяву до міліції, сбу,прокуратури....

і не морочте людям голову,про зірвання виборів так це взагалі смішно,ви ж не клоуни а Чернівці не цирк, чи все таки ви думаєте що Чернівці цирк,а ви...?

avatar

жужа

22 травня 2014 17:35

Очередной флешмоб придуманный Лазаревым. Пиар перед выборами.

avatar

кенгуру

22 травня 2014 18:04

Майдануті ніяк не заспокояться! Все що зараз відбуваеться в МОЇЙ державі веде до її ДЕРЖАВИ знищення.  А майданутих треба судить всім народом. Судить за НЕБЕСНУ СОТНЮ! судить за події в Одесі, Маріуполі. Нам зараз навязують алігархію, ми перетворюємось в батраків котрі працюють хто на західних панів, хто на російскіх панів, а хто на наших "рідних" алігархів. На державу насувається велика смута і біда.

avatar

Чернівчанин

22 травня 2014 22:39

Виталя дай возвратку.

avatar

Витале

24 травня 2014 00:16