В Чернівцях працівника управління освіти затримали на хабарі — Олексій Каспрук

В Чернівцях працівника управління освіти затримали на хабарі — Олексій Каспрук

16.03.2017, 20:18

Одного із посадовців управління освіти затримали на хабарі.

Про це повідомив міський голова у себе на сторінці у Фейсбук. У дописі йдеться: "Офіційної інформації ще не має, подробиці будуть озвучені пізніше. Сподіваюся, що розслідування буде неупередженим, судове рішення — справедливим. Хай це буде уроком для інших. Завжди застерігав від порушення закону та попереджав, що підтримуватиму роботу правоохоронців, спрямовану на виявлення випадків хабарництва та корупції. Винні мають нести заслужене покарання".

 

1


КОМЕНТАРІ (7)

Пане Каспрук, пригадайте, як 2 роки тому я просив і переконував вас, щоб ви не призначали на посаду нач.управління освіти хабарника з ЧНУ Мартинюка. Ви тоді мені не повірив і сказав, що все буде добре. Викритий хабарник в міськуо сьогодні - це ставленик і довірена особа Мартинюка, який брав хабарі за тендери для Мартинюка і, мабуть, і для Вас.

avatar

Юрій

16 березня 2017 19:34

Що ви дивуєтиси? У школах та ж хабарна практика. То директору хочеться частини зарплати від працівника, в якого вона "наднормова", а то йому на дні народження, жіночий день та инче не тілько члени колективу, а й кляси гроші збирають, напружуючи батьків. Та так, щоб тисяч до 7 - 8 догнати. Приклади можна пошукати в школі на *Гравітоні",  НВК "Любисток". І не тілько тут

avatar

Антон

16 березня 2017 19:40

То кадри від хабарниці Малишевської, яка розставляла директорів, щоб і її носили, Мартинюк -- не ліпший! Геть бидляцких "педагогів"!

avatar

Яків - Антону

16 березня 2017 19:54

В 6 училищі на Садовського сидить мега хабарник Марчук Михайло Васильович,і його подружка в управлінні Ягнич Галина Дмитрівна,не можуть нажертися грошима.Правила вступу у фінансовому плані ,хто більше дав хабаря той і вчиться.

avatar

Ганна Василівна

17 березня 2017 09:54

Каспрук повідомив! Нас не треба повідомляти! Давайте відповідайте! Ви призначили, Олексій Павлович, ви і несіть відповідальність. Усе ваше оточення корумповане і це затримання вже не перше. Злодії, яких ви призначили поплюжать усю раду. 

avatar

Анатолій

17 березня 2017 12:34

шкода, що наші органи, шукають і викривають дрібних корупціонерів, а тих, які вимагають тисячі і десятки тисяч - небачать. нехай перевірять статки усіх місцевих депутатів, державних службовців та ін., які не отримали спадку від родичів з Канади чи не виграли ґджекпоту, але побудували шикарні маєтки і не тільки. Коли народ зрозуміє, що це все нажито не чесним шляхом і все це можливо повернути до держави, тобто народу, тоді в Україні буде нормальне життя. 

 

avatar

Олександр

17 березня 2017 16:42

В команді професіональних хабарників мера ряди все рідіють і рідіють... Скоро мер залишеться без команди професіоналів!)))

avatar

Людмила Дудченко

17 березня 2017 17:43