В Чернівецькому геріатричному пансіонаті за ініціативи місцевого «Авто-майдану» відбувся суботник:  Пілігрім дотримав  слова і надав допомогу

В Чернівецькому геріатричному пансіонаті за ініціативи місцевого «Авто-майдану» відбувся суботник: Пілігрім дотримав слова і надав допомогу

06.04.2016, 23:34

Сьогодні, 6 квітня в чернівецькому геріатричному пансіонаті, що знаходиться за адресою м. Чернівці, вул. Підкови, 13, відбувся суботник, в якому взяли участь працівники правоохоронних органів, представниці модельного агентства «ШоуТайм» на чолі із Ліною Ільніцькою, та спортсмени ФПЧО. Ініціював проведення суботника Сергій Качмарський, лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ»

Крім того, побачивши анонс на одному із інформаційних сайтів нашого міста про те, що в будинку пристарілих відбудеться суботник, до акції приєднався і Скорейко Олександр Іванович, викладач Чернівецького медичного коледжу БДМУ. Кулик Олександр Федорович, директор Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету підтримав ідею участі в суботнику. Отож разом із Олександром Івановичем на славу сьогодні попрацювало близько 20 студентів 2 курсу.

Загалом участь в акції взяли близько 50-ти людей.

Учасники суботнику поставили за мету привести територію геріатричного пансіонату до ладу. Їх завданням було прибирання території пансіонату, чистка фруктових дерев, вирівняння та побілка бордюрів на території будинку пристарілих та прилеглій території, посадка 20 саджанців фруктових дерев, знесення 20 аварійних дерев. За кілька годин активістам спільними зусиллями вдалось досягти поставленої мети, та виконати всі заплановані роботи.

До того ж автомайданівці, як завжди, завітали в гості до стареньких із подарунковими пакетами, адже цього місяця свій День народження відмічають 11 мешканців пансіонату. Також члени політичної партії «АВТО-МАЙДАН» почастували всіх жителів будинку пристарілих свіжою випічкою.

Сергій Качмарський, лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» зазначив, що особливо вдячний начальнику УМВС України в Чернівецькій області Пілігріму Сергію Вікторовичу, за те, що він дотримав свого слова, та надав допомогу у вигляді 15 працівників правоохоронних органів для проведення суботника.

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Ой біда, біда наша... Хоч би в словник глянули. ПрЕстарілих пишеться українською мовою.

avatar

Соломія Лейбюк

06 квітня 2016 21:18

ці автомайдауні піарні швондери хоч би повстидалися з старих людей масовку робити! клоуни!!! 

 всі до одного там піарні рагулі ! позорники

 

avatar

буковинці

06 квітня 2016 21:51

Престарілий - людина, що дожила до глибокої старості, прИстарілий - людина похлого віку, літня людина. Будинок прИстарілих - будинок для осіб похилого віку. Ваша біда, ваша. І що ж той авомайдан стільки ходить тай піариться, піариться і ходить, так? Аби всі так піарились!

avatar

Олег

06 квітня 2016 22:49

Вже майже два роки ходять,тай ходять!А деж ви не піарні партії?Нікого не видно!Деж той чудо ванзуряк зі своїм контролем!Не бути тобі губернатором ніколи!Досить !

avatar

Сергій

06 квітня 2016 22:53