В. Беседінський: «Дорога між обласною дитячою лікарнею, лікарнею швидкої медичної допомоги та патологоанатомічним бюро зруйнована на 80 %»

В. Беседінський: «Дорога між обласною дитячою лікарнею, лікарнею швидкої медичної допомоги та патологоанатомічним бюро зруйнована на 80 %»

20.07.2016, 17:55

Т.в.о. начальника патологоанатомічного бюро В. Беседінський зробив заяву такого змісту:

Якість дорожніх сполучень як була, так і лишається для Чернівців та України надзвичайно гострою проблемою. Вона за багатьма параметрами не відповідає потребам суспільства та європейським стандартам.

Та особливої актуальності питання стану дорожнього покриття набуває тоді, коли мова йде про дорогу, яка є під’їздом до лікарень, а саме знаходиться між трьома обласними лікувальними закладами: Лікарнею швидкої медичної допомоги, Обласною дитячою клінічною лікарнею та Патологоанатомічним бюро. По цій дорозі машини швидкої медичної допомоги підвозять хворих дітей на приймальний покій інфекційного відділення, вона також є під’їздом до моргу патологоанатомічного бюро, з якого забирають тіла померлих, які мешкали не тільки в м. Чернівці та області, а із інших регіонів, в тому числі і за кордону.

Дорога експлуатується біля 40 років, жодного разу ремонтні роботи не проводились – прокоментував ситуацію т.в.о. начальника ОКМУ «Патологоанатомічне бюро» Володимир Беседінський – Мають місце чисельні вибоїни та ями глибиною до 4-5 см, площею до 1-1,5 м2. Приблизно 80 % дорожнього покриття зруйновано. Ситуація значно погіршується під час опадів та утворення великих калюж. Ми не одноразово намагались вирішити цю проблему власними зусиллями, але без залучення спеціалістів відповідних комунальних служб її вирішити неможливо. Останній раз вибоїни та ями були засипані гравієм весною цього року, але тільки біля приймального покою інфекційного відділення дитячої лікарні і на наш превеликий жаль такі заходи виявились не довговічними.

З проханням винайти можливість відремонтувати дорогу головний лікар «Лікарні швидкої медичної допомоги» Олександр Грушко, головний лікар «Обласної дитячої клінічної лікарні» Микола Чепіль та т.в.о. начальника «Патологоанатомічного бюро» Володимир Беседінський звернулись до Чернівецького міського голови Каспрука О. П., адже дана дорога є саме міською власністю.

Належне ставлення до маленьких громадян та померлих є одним із показників цивілізованості суспільства – зазначив Володимир Беседінський – тому будемо сподіватися, що п. Каспрук О.П. відгукнеться на наше прохання та дорожнє полотно буде відновлено. Надіємось, що дане питання візьме під свій контроль особисто директор Департаменту охорони здоровя Оксана Анатоліївна Андрієць та громадські активісти.

 

Свою думку з приводу цього висловив і лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» Сергій Качмарський: «Я неодноразово був на території обласної дитячої клінічної лікарні на протязі двох років, там нічого не змінилось, ями та вибоїн стають дедалі глибші. Автомобілі, котрі там проїжджають – залишаються без коліс. Шановний пане мер, надіємося, Ви не залишите цю проблему без уваги, та вирішите її в позитивному напрямку. Надіюсь, і депутатський корпус Вас підтримає, та проголосує за виділення коштів для ремонту доріг»

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ушаков не бажає покращити дорогу на території обласної лікарні?

avatar

123

20 липня 2016 19:47