В Берегометській лікарні протестують проти скорочення 15 ліжок для стаціонарних хворих

В Берегометській лікарні протестують проти скорочення 15 ліжок для стаціонарних хворих

15.11.2014, 17:50

Берегометські медики почали бити на сполох. Через 2 місяці в місцевій лікарні позбудуться 15 ліжок для стаціонарних хворих, без компенсації нових.

«Саме цю інформацію я отримав як депутат обласної ради. Частково змінивши заплановані зустрічі з мешканцями Вижницького району вже о 9 годині ранку був біля місцевого лікарняного закладу. Пацієнти лікарні, медики закладу, місцеві мешканці та голова селищної ради чекали головного лікаря районної лікарні та представників влади, щоб почути яка на цей раз причина, щоб вкотре за останні 8 років знову намагаються закрити місцеве стаціонарне відділення лікарні» - зазначає депутат Віталій Мельничук.

Пацієнти лікарні, медичний персонал та мешканці Берегомета виступили категорично проти недоцільної оптимізації, адже втрата навіть мінімальної кількості ліжок у густозаселеній частині Вижницького району недопустима.

«Я готовий, як депутат обласної ради відстоювати потреби місцевих мешканців, в тому числі й Берегомета. Питання щодо продовження застосування непродуманих оптимізацій у медичній, освітній чи соціальній сфері має бути негайно припинено та обов’язково в подальшому враховувати реальні потреби місцевих мешканців» - наголосив Віталій Мельничук.

1


КОМЕНТАРІ (1)

давайте у кожному дворі по 2 лікарні та по 50 ліжок поставимо!! Ідіоти, а хто платити гроші і звідки буде? Чи 15 кілометрів до Вижниці вже проїхати ніяк? Або 30 км до Сторожинця? Або 56 - до Чернівців? А ви знаєте, що вартість такого "ліжка", яке тільки ліжком і є, захмарна? Лікарня не в змозі надавати реальну допомогу, бо немає ліків, обладнання і тд. Краще замітсь тих ліжок УЗД апарат придбати, чи стомат установку. Але ж дебілам думати - зась? Давно відомо, депутат=олігофрен?

avatar

Доктор

15 листопада 2014 19:58