В агітаторів за Івана Семенюка у 203-му окрузі жбурляли камінням

В агітаторів за Івана Семенюка у 203-му окрузі жбурляли камінням

16.10.2014, 00:48

14 жовтня в селі Петрашівка Герцаївського району в машину агітаторів за кандидата в народні депутати в 203 виборчому окрузі Івана Семенюка пожбурили каміння. Виїздом на місце спостерігач ОПОРИ зафіксував мікроавтобус з розбитим вікном. На місці інциденту вже були присутні працівники правоохоронних органів. Постраждалих немає.

 Як повідомили агітатори (троє осіб), поки вони здійснювали агітацію місцевих мешканців, роздаючи їм агітаційну продукцію, до автівки, котрою вони пересувались і яка в той час стояла на узбіччі, на великій швидкості під'їхали сині «Жигулі», зупинилися і з вікна невідомі жбурнули каміння по вікнам мікроавтобуса і зникли в напрямку с. Петрашівка. На щастя, в той момент агітатори в мікроавтобусі не перебували. Ніхто не постраждав. Тільки вибито бокове скло автівки.

 Агітатори відразу зателефонували у правоохоронні органи, які оперативно прибули на місце події та зафіксували інцидент. Оперативно на місце прибули й спостерігачі ОПОРИ.

 В прес-службі кандидата Івана Семенюка ОПОРІ повідомили, що переконані в тому, що цей випадок вчинений кандидатами-опонентами: “Таких бандитських дій з боку наших опонентів (інших кандидатів) по виборчому округу  №203 ми не очікували”.

 Чернівецьке представництво Громадянської мережі ОПОРА відкрило гарячу лінію за номером 099 010 65 51. Важливу інформацію можна знайти на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org та на сторінці в Facebook – https://www.facebook.com/oporaChernivtsi

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Misha Shmorgun

15 жовтня 2014 22:15

Ніколи не думав, що ви, Михайле, такий безграмотний і "тупуватий". Просто жах...

avatar

Юрій

16 жовтня 2014 08:40