Успіхи Волоківської ОТГ

Успіхи Волоківської ОТГ

09.04.2018, 14:40

Спроможна Волоківська громада знайшла необхідне фінансування для проведення основних робіт з будівництва нового корпусу сучасного дитячого садочка «Веселка», відкриття якого заплановано цієї весни.

Про це докладніше у сюжеті 5 каналу.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Що ж ти , пане викладач марксизму-ленінізму, розумієш в ОТГ? Сидів в облраді і "дув в дві дірки", а тепер вже треба працювати...

avatar

Юрій

09 квітня 2018 16:07

Ви дуже, шановний, помиляєтесь, що Курко на посаді заступника голови облради, для нього спеціально утіореної з великим зарплатним кушем, сидів і сопів у дві дірки. Цей видатний земельний гуру-юрист провів зі своїм однопартіцем Хохуляком такі земельні оборудки, що зараз, наприклад, головні лікарі багатьох медичних закладів не знають, куди бігти від криміналу. Найприкріше, що ці у**ди дійшли до такої ницості, що підставили старого і заслуженого багаторічного керівника психлікарні на Мусоргського. 

avatar

Юрію

09 квітня 2018 22:12

Так на Мусоргського ж головлыкар молода жынка. Хыба не так? А все ынше???

avatar

міхал

10 квітня 2018 08:57

Так на Мусоргського ж головлыкар молода жынка. Хыба не так? А все ынше???

avatar

міхал

10 квітня 2018 08:57

Молода жінка має неоціненні переваги перед чоловіками - вона може піти в декрет в потрібний момент. Пані так і зробила, коли запахло землею і криміналом (чоловік бо ж прокурор), і підставила козлом-відбувайлом замість себе вирішувати питання старого і шанованого Юрія Федоровича Азова, який знається на шизофреніках, але не на правопорушниках. 

 

avatar

Міхалу

10 квітня 2018 11:00